Lijep i sunčan vikend izmamio je Zadranke i Zadrane na gradske ulice. Kada je u pitanju moda, na tom polju ipak su se više iskazale pripadnice ljepšeg spola.

Zadarske ljubiteljice mode nosile su raznolike street style kombinacije, a nama je za oko zapelo jedno casual izdanje.

Lijepa dugokosa brineta koja je pogled sakrila iza sunčanih naočala nosila je vrlo jednostavnu kombinaciju kao stvorenu za ležerni vikend.

Plave traperice skinny kroja spojila je s bijelom majicom bez rukava koju je umetnula u hlače opasane crnim remenom. Na nogama je imala bijele tenisice, a umjesto klasične torbe odlučila se za mali crni kožnati ruksak. Sve je zaokružila decentnim lančićima zlatne boje. Tako jednostavno, a tako dobro.

Slika nije dostupna Ljepotica iz Zagreba u praktičnim tenisicama koje voli i Meghan Markle

Tea Kutle Cipele dame iz centra Zagreba koje u sekundi podignu svaku kombinaciju

U većini slučajeva, baza za odličnu casual kombinaciju su traperice. Ove hlače neprikosnoveni su adut takvih izdanja. O popularnosti pojedinih krojeva može se pričati satima, ali nema sumnje da je jedan model i dalje dominira.

Naravno, to su skinny traperice kakve je nosila i ova mlada dama. Iako su širi modeli poput boyfriend ili mom traperica itekako traženi posljednjih sezona, nijedan novi trend još uvijek nije uspio skinuti s trona skinny traperice.

Zavirite u našu galeriju i provjerite nose li ih druge Zadranke, preferiraju li možda druge modele traperice ili pak vole drugačije odjevne komade.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju