Glumica Mila Kunis iskoristila je lijepu i sunčanu nedjelju u Los Angelesu kako bi svoju djecu izvela na ručak. U društvu 6-godišnje kćerkice Wyatt Isabelle i 4-godišnjeg sinčića Dimitrija Portwooda otišla je u jedan restoran u losanđeleskoj rezidencijalnoj četvrti Bel-Air.

Iako su prosinac i siječanj u pravilu najhladniji mjeseci u najvećem gradu u Kaliforniji, temperature gotovo nikad ne dosegnu prave zimske minuse i poprilično su ugodne za naše pojmove.

Za jučerašnjih 16 Celzijevih stupnjeva, koliko je iznosila najviša dnevna temperatura, Mila je odjenula jednostavnu i laganu odjevnu kombinaciju.

Uz klasične traperice ravnog kroja, običnu bijelu majicu i kratku jaknu, 38-godišnja glumica odabrala je natikače. Umjesto nekog klasičnog sportskog modela, Mila je nosila model koji je zapravo spoj natikača i mokasina.

Prednji dio vizualno u potpunosti odgovara mokasinama, a natikače također imaju i široku udobnu blok-potpeticu, karakterističnu upravo za mokasine.

Ovaj hibridni model jedan je od onih oko kojih se i dalje lome koplja. Trendseterice su ga odmah prihvatile, ali ima i dama kojima se jednostavno ne sviđa, prije svega onih koje u startu ne vole ni mokasine.

Volite li ovakve natikače koje vizualno podsjećaju na mokasine?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju