Slavne dame na crvenom tepihu Met Gale privlačile su pažnju svojim veličanstvenim modnim kombinacijama, ali i nekim detaljima koje se inače rijetko kad viđaju.

Lourdes Leon samouvjereno je pozirala na crvenom tepihu Met Gale u zapanjujućoj kreaciji Jeremyja Scotta za Moschino. Manekenka je nosila takozvanu bikini haljinu do poda koja ističe gornji dio tijela poput kupaćeg kostima.

No od odvažne večernje kreacije u boji fuksije još su više pažnje privukli njezini neobrijani pazusi koje je ciljano pokazivala fotografima na crvenom tepihu.

Julia Roberts je 1999. godine na crvenom tepihu pokazala dlakave pazuhe Julia Roberts: Prava istina o snažnom trenutku s crvenog tepiha koji je obišao svijet

Mogla se i obrijati, komentirali su neki zgroženo na društvenim mrežama, dok su drugi hvalili Lourdesinu odluku.

Baš poput svoje mame Madonne koja se u prošlosti također fotografirala s dlakama ispod pazuha i Lourdes ne mari za depilaciju što je pokazala i u nekoliko prijašnjih navrata.


Depilacija pazuha, nogu, bikini zone i drugih dijelova tijela mnoge žene doživljavaju kao nametnut i standard ljepote koje nije potrebno slijediti.

Emily Ratajkowski uvijek privlači poglede “Obrij pazuhe”: Fotografija slavne dame koja je izazvala veliku raspravu na internetu

Žene imaju pravo izgledati kako hoće te birati hoće li depilirati svoja pazuha ili ne s čime su se složile i čitateljice Zadovoljne u našoj anketi iz 2019. godine.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju