Slavne dame na crvenom tepihu Met Gale privlačile su pažnju svojim veličanstvenim modnim kombinacijama, ali i nekim detaljima koje se inače rijetko kad viđaju.

Galerija

Lourdes Leon samouvjereno je pozirala na crvenom tepihu Met Gale u zapanjujućoj kreaciji Jeremyja Scotta za Moschino. Manekenka je nosila takozvanu bikini haljinu do poda koja ističe gornji dio tijela poput kupaćeg kostima.

No od odvažne večernje kreacije u boji fuksije još su više pažnje privukli njezini neobrijani pazusi koje je ciljano pokazivala fotografima na crvenom tepihu.

Mogla se i obrijati, komentirali su neki zgroženo na društvenim mrežama, dok su drugi hvalili Lourdesinu odluku.

Baš poput svoje mame Madonne koja se u prošlosti također fotografirala s dlakama ispod pazuha i Lourdes ne mari za depilaciju što je pokazala i u nekoliko prijašnjih navrata.


Depilacija pazuha, nogu, bikini zone i drugih dijelova tijela mnoge žene doživljavaju kao nametnut i standard ljepote koje nije potrebno slijediti.

Žene imaju pravo izgledati kako hoće te birati hoće li depilirati svoja pazuha ili ne s čime su se složile i čitateljice Zadovoljne u našoj anketi iz 2019. godine.

Lourdes Leon ne voli brijati pazuha čak ni za crveni tepih - 2
Lourdes je samouvjereno pozirala podignutih ruku u Moschinovoj haljini (Foto: Profimedia)