Osim o dobitnicima (i gubitnicima), nakon Oscara tradicionalno se raspravlja i o modi, koja je vrlo važan aspekt ovog prestižnog događanja. Slažu se i liste najbolje i najgore odjevenih, a na potonjim se sigurno nitko ne želi naći.

Svaka godina nam donese i neka modna razočaranja ili pak kombinacije koje po mišljenju modnih znalaca nisu primjerene tako svečanoj prigodi. Iznimka nije bila ni 94. dodjela Oscara, koju su vodile Wanda Sykes, Amy Schumer i Regina Hall.

Regina je promijenila nekoliko haljina i kao najbolju modni kritičari izdvajaju smeđi model u kojem je pozirala na crvenom tepihu. Međutim, ružičasta haljina koju je odjenula tijekom dodjele našla se na većini popisa najgore odjevenih dama na ovogodišnjoj dodjeli.

Ni Amy Schumer nije se proslavila u tamnoplavoj haljini Oscara de la Rente, koja je naišla na podijeljena mišljenja i mnogima se nije svidjela.

Najviše čuđenja izazvala je haljina cijenjene švedske filmske vizažistice i frizerke Eve von Bahr, koja je na dodjelu došla u haljini s uistinu neočekivanim printom.

Naime, na haljini se nalazi reprodukcija djela slavnog talijanskog renesansnog slikara Rafaela koja prikazuje Blaženu Djevicu Mariju s malim Isusom i Ivanom Krstiteljem.

Eva je svoju neobičnu haljinu nadopunila jednako neobičnom ručnom torbicom u obliku biste. Odlučila je odjenuti Sikstinsku kapelu, samo je jedan u nizu duhovitih komentara na njezin račun.

Zavirite u galeriju i pogledajte tko se još našao na popisu najgore odjevenih dama na 94. dodjeli Oscara.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju