Penelope Cruz uvijek privlači pažnju svojim modnim kombinacijama – bez obzira na to šeće li se crvenim tepihom u osebujnoj večernjoj haljini uoči kakve glamurozne dodjele nagrada ili uživa u ljetnom odmoru.

Fotografi su je nedavno snimili na odmoru s obitelji u talijanskom gradu Fregenae, gdje uživa u klasičnim morskim aktivnostima poput kupanja i sunčanja.

Španjolska glumica za plažu je odabrala jednodijelni kupaći kostim talijanske modne kuće Versace u crvenoj boji te s prepoznatljivim uzorkom na širokim naramenicama, koji je sjajno istaknuo njezinu preplanulu put.

Slika nije dostupna Severina vs. Penelope: Izdanje u kojem naša pjevačica može i na dodjelu Oscara

Točnije, nosila je visoko izrezani kostim modela Greca napravljenog od mješavine najlona i elastina preko kojeg je odjenula kratke hlače za kupanje brenda Nike.

Iako se kupaće hlačice češće mogu vidjeti na muškarcima, na tržištu je raspoloživo i mnogo modela za žene. Nameću se kao odlično rješenje za sve one kojima nedostaje samopouzdanje u vlastito tijelo na plaži, ali i one koji se dodatno žele zaštiti od sunca.

Slika nije dostupna Penelope Cruz: Nespretni kroj haljine koji je skratio figuru slavne ljepotice

Penelope Cruz velika je ljubiteljica modne kuće Versace, a pogotovo otkako je utjelovila kreativnu direktoricu Donatellu u hvaljenoj televizijskoj seriji "Versace: American Crime Story" 2018. godine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju