Udobno se smjestite i pripremite za odličan online shopping jer Aldo Hrvatska i Zadovoljna.hr donose vam dodatne popuste na cijelu novu Aldo kolekciju!

 

Na cjelokupni asortiman iz nove kolekcije jesen-zima ostvarujete dodatnih 10% popusta uz promo kod zadovoljnahr10. Aldo je već započeo sjajnom akcijom ALL BLACK FOR HALLOWEEN u kojoj vas očekuju svi artikli u crnoj boji sniženi 30%, a uz navedeni promo kod možete ostvariti i dodatan popust. Donosimo vam neke od modela koje možete uloviti u ovoj sjajnoj akciji!

1. VJEČNE CRNE ČIZMICE
Od kaubojskog modela, do klasičnih, jednostavnih čizmica na petu, ili ekstravagantnijih lakiranih: crne čizmice su jedan od komada koje svatko mora imati u svom ormaru!

2. TENISICE ZA CASUAL KOMBINACIJE
Tenisice odavno nisu rezervirane samo za teretanu i isključivo sportske kombinacije. Kombinirajte ove udobne modele uz kapute, odijela ili haljine i izgledajte apsolutno stylish u svakoj situaciji!



3. SALONKE NA PETU

Svakoj klasičarki trebaju dobre štikle, a u Aldu možete pronaći upravo takav model! Iskoristite sjajnu priliku i uz popust svojoj kolekciji dodajte jedan od modela koji su u trendu već desetljećima.

4. TORBE RAZNIH OBLIKA
Bez obzira na to volite li torbe velikih, malih ili srednjih dimenzija u Aldo ponudi pronaći ćete elegantne i trendy torbe koje se kao kameleoni prilagođavaju vašem outfitu!

5. MODNI DODACI
Zimski dani ne mogu proći modnih dodataka koji osim što su trendy, također su i funkcionalni: bez kapica i rukavica ne možemo zamisliti hladnu zimu, a one u crnoj boji savršeno će se uklopiti u svaku kombinaciju.

Ne propustite priliku da ulovite predivne i moderne vječne komade u crnoj boji po povoljnim cijenama, uz dodatne popuste! Posjetite Aldo web shop i uživajte u sjajnom shopping iskustvu!

KOD: zadovoljnahr10

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju