U Los Angelesu je održana 49. dodjela nagrada American Music Awards. Domaćica dodjele na kojoj su dodijeljena priznanja za najpopularnije izvođače, singlove i albume u 2021. godini bila je reperica Cardi B. Taylor Swift proglašena je najboljom ženskom pop-izvođačicom te je osvojila nagradu za najbolji pop-album, a izvođačima godine proglašena je južnokorejska grupa BTS.

Dodjela se održala u Microsoft Theateru, koji je ugostio mnoge zvijezde, a među njima je bila i Jennifer Lopez. Slavna 52-godišnjakinja uvrštena je na popis izvođača nakon što je Megan Thee Stallion otkazala svoj nastup nekoliko dana prije dodjele, a J.Lo se opet pokazala kao prava profesionalka i u zadnji tren osmislila sjajan nastup.

Izvela je pjesmu On My Way, novi singl koji će se naći na soundtracku za njezin novi film Marry Me.

Slika nije dostupna "Udaj se za mene": Prva najava nove komedije s Jennifer Lopez za nepopravljive romantičarke

Nikad nisam bila izgubljena, samo sam bila u prolazu, bila sam na putu prema tebi, pjevala je Jennifer i blistala na pozornici u haljini modne kuće Dolce & Gabbana. Kombinirala ju je s platformama modnog brenda Pleaser, koje imaju vrtoglavu potpeticu od 17,8 centimetara te s fascinatorom britanskog dizajnera Piersa Atkinsona.

Njezini obožavatelji oduševljeni su romantičnim izdanjem latino dive i pohvalili su kombinaciju na društvenim mrežama. Neki su je usporedili s primabalerinom, a ima i onih koju su se našalili rekavši da izgleda kao da će s pozornice odmah pred oltar.

Spremna je za udaju, napisala je jedna korisnica Instagrama, a s obzirom na to koliko je Jennifer romantična i zaljubljena u ljubav, možda će uskoro uistinu pred oltar sa svojim dečkom Benom Affleckom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju