Ako netko zna kako upakirati božićni duh u poklon-set, onda je to svakako L'Occitane. Osim što njihovi setovi očaravaju mirisom čim ih primite u ruke, pažnju će svakako privući i kutije s ilustracijama, koje su toliko magične da vam ne treba ni ukrasni papir. Izdvojili smo nekoliko poklon-setova koji će sigurno oduševiti ljubiteljice kozmetike i olakšati vam utrku za božićnim darovima.

Bilo da tražite poklone za mamu, sestru, prijateljicu, kolegicu ili ostale bitne žene u svojem životu, L'Occitane nudi poklone koji će oduševiti baš svakoga, a ponajviše ljubiteljice svijeta ljepote. Imaju velik izbor poklon-setova, koji u odnosu na redovne cijene proizvoda imaju odlične uštede, a u njima su okupljeni najpopularniji proizvodi. Cijene su u rasponu od 50 do 1250 kuna, pa nema sumnje da svatko tamo može pronaći nešto za svoje najmilije. Pritom darivate i prirodu jer su sve blagdanske poklon-kutije i poklon-vrećice dobivene od materijala iz održivog šumarstva te se mogu ponovno upotrijebiti ili reciklirati.



Poklon-set Neodoljiva mekoća badema

Ovo je set s kojim ne možete pogriješiti jer sadrži dva prodajna favorita iz L'Occitaneove ponude, a tu su Bademovo ulje za tuširanje i Bademovo koncentrirano mlijeko. Upakirani u poklon kutiju blagdanskih motiva, još su primamljiviji nego inače. Ovaj set idealan je poklon za ljubiteljice slatkog mirisa svježih badema, a osim što neodoljivo mirišu, proizvodi hrane, omekšavaju i zaglađuju kožu.

Poklon-set Šetnja zimi

''Kao da ste pletenu košaru napunili smokvama, a sada je na biciklu, kroz maslinike i krošnje mandarina, vozite prema svome domu'', tako L'Occitane opisuje miris ove kolekcije. Odlučite li se svojim najdražima pokloniti ovu limitiranu kolekciju, oduševit će ih neodoljiv miris i zanimljive teksture seta za tuširanje, njegu tijela i ruku obogaćenog karite maslacem.

Poklon-set Nježni karite

Limitirano izdanje kolekcije Nježni karite vraća nas u djetinjstvo, kada nismo mogli odoljeti vrućoj zdjelici riže na mlijeku neodoljivo slatkog mirisa. Proizvodi iz poklon-seta Nježni karite njeguju, hrane i parfumiraju kožu nježnim mirisom koji podsjeća na djetinjstvo, a upakirani su u kutiju nježnih boja i prekrasnih ilustracija. Ultralaganom pjenastom kremom za ruke, ultralaganom kremom za tijelo i balzamom za usne sigurno ćete razmaziti svoje najmilije.



Poklon-set Mirisna njega Néroli & Orchidée – Eau Intense

Očaravajući miris nove limitirane blagdanske kolekcije Néroli & Orchidée – Eau Intense u glavnoj ulozi ističe vaniliju iz odgovornog i održivog uzgoja, stoga je ovo idealan poklon-set za sve ljubiteljice kozmetike koje vole tu kraljicu mirisa u hladnim zimskim danima. Uz gel za tuširanje, mlijeko za tijelo i parfem u gelu ljubiteljice kozmetike imat će najmirisniju zimu dosad.

Poklon-set Mirisni dodir Rose Jasmin

Potrebno je 8500 cvjetova za destiliranje 1 g apsoluta jasmina te 40 ruža za dobivanje 1 g apsoluta ruže, tako da je ovaj poklon-set svakako poseban. Set sadrži mlijeko za tijelo i kremu za ruke, a nježna mirisna hidracija i neodoljivo parfumirana koža cvjetnim notama u svakome će probuditi blagdanski svečani ugođaj.

Mali poklon-setovi

Među slatkim darovima iz L'Occitaneove tvornice poklona pronaći ćete zvjezdice, čizmice i bombone. Ovi mali znaci pažnje idealni su kao dar ispod bora, a mnoštvo je opcija mirisa i kombinacija proizvoda među kojima možete odabrati onaj idealan. Mi se ne možemo odlučiti je li nam slađa Božićna čizmica Trešnjin cvijet, Blagdanska zvijezda Karite maslac ili L'Occitaneov slasni bombon.

Muški poklon-setovi

Kako ne bismo izostavili i njih koji često odabir kozmetike prepuštaju nama, izdvojili smo i nekoliko setova za muškarce uz koje ne možete pogriješiti. L'Occitane ponuda poklona za muškarce uključuje mirise, proizvode za njegu lica i tijela te proizvode za brijanje i njegu brade pa uz njih možete oduševiti one koji obožavaju kozmetiku i isprobavanje novih mirisa, ali i one koji su više praktični tipovi i vole osnovne proizvode poput balzama poslije brijanja ili 2u1 gelova za tuširanje i kosu. Istražite poklon-setove Cap Cedrat, Cade ili Baux, kao i ostatak ponude te pronađite idealnu kombinaciju za sve važne muškarce u svom životu, bilo da se radi o tati, bratu ili drugoj polovici.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom L'Occitane po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju