Sandra Bullock u privatnim trenucima prednost daje udobnosti, a na crvenom tepihu elegantnim večernjim kreacijama koje na suptilan način naglašavaju njezinu ženstvenu siluetu.

Za premijeru svojeg novog filma "The Unforgivable" u Los Angelesu odabrala je kombinaciju ovih dvaju modnih preferencija. Umjesto u haljini, na svečanom tepihu pojavila se u udobnijem kombinezonu.

Točnije, Sandra Bullock samouvjereno je prošetala u kombinezonu dugih rukava u boji kože koji je naglasio njezinu fit figuru.

Riječ je o pripijenom modelu iz nove kolekcije Stelle McCartney za proljeće / ljeto 2022. godine koja je ukrašena kristalićima, a u kakvom se slavna američka glumica gotovo nikad ne viđa.

Od znatiželjnih pogleda djelomično se sakrila crnim sakoom s tri-četvrt rukavima koje je nosila preko kombinezona, a sve zajedno iskombinirala s pozlaćenim štiklama.

U rukama je, pak, nosila zlatnu pismo torbicu dizajnerice Tyler Ellis koja je postala popularna među brojnim slavnim damama u posljednje vrijeme.

Slika nije dostupna Sandra Bullock: Odijelo u boji na koju padaju i najveće ljubiteljice crne

Sandra Bullock trenutno promovira film "The Unforgivable" u kojem tumači ženu optuženu za ubojstvo policajca, a koja nakon izlaska iz zatvora kreće u potragu za svojom mlađom sestrom. O čemu se u filmu zapravo radi, pogledajte u traileru.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju