Mia Dimšić s pjesmom Guilty Pleasure predstavljat će Hrvatsku na Euroviziji u svibnju ove godine u Torinu.

Mlada osječka glazbenica izvela je pjesmu na gitari te uz zanimljiv scenski nastup rumunjskog plesača osvojivši najviše glasova žirija i publike.

Mia Dimšić za ovu je priliku odabrala neopterećeno mladenačko izdanje sastavljeno od mini haljine i sakoa hrvatskog dizajnerskog dvojca Elfs koje je upotpunila crnim gležnjačama.

Riječ je o vrlo jednostavnom i simpatičnom izdanju kakvo se rijetko kad viđa na hrvatskoj sceni.

Na društvenim mrežama, pak, najviše se raspravljalo o izgledu Tine Vukov koja je na Dori izvodila pjesmu "Hideout". Tom prilikom odabrala je spektakularnu korzet-haljinu sirena kroja s potpisom Juraja Zigmana čije kreacije i inače voli nositi.

Poluprozirna crna haljina bez rukava koja je bila bogato urešena tkaninom u donjem dijelu naglasila je ženstvenu siluetu riječke pjevačice te oduševila mnoge.

Komentatori nisu mogli sakriti zadovoljstvo ovom kreacijom niti na društvenim mrežama Juraja Zigmana, nakon što je dizajner podijelio kako je stvorena ova pamtljiva kreacija – od skice do završnog proizvoda.

Savršena je, za crveni tepih, predivna, samo su neki od komentara na njegovom Instagramu.

Slika nije dostupna Kultne haljine s Dore: Modna izdanja o kojima se i danas priča

Slika nije dostupna Nosile su i vjenčanice: Sedam pitanja o haljinama s Dore na koje znaju odgovoriti samo najveći fanovi

Što su slavne dame nosile na ovogodišnjoj Dori, pogledajte u našoj fotogaleriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju