Glumica Scarlett Johansson u nedjelju navečer pojavila se na premijeri animiranog filma "Pjevajte s nama 2" u Los Angelesu. Radi se o nastavku velikog hita iz 2016. godine, koji već možete pogledati u hrvatskim kinima.

Lijepa glumica na crveni tepih stigla je u višebojnoj mini haljini bez naramenica, koja je istaknula njezine noge i ruke. Svojoj odjevnoj kombinaciji dodala je i dozu glamura zahvaljujući blistavom paru cipela. Odlučila se, naime, za sandale s remenčićima koji su prekriveni kristalima, a kod kojih se isticala i vrtoglavo visoka potpetica.

Svoju plavu kosu glumica je oblikovala u punđu, pa su se istaknule i prekrasne viseće naušnice. Preko haljine glumica je odjenula jarkocrveni kaput.

U filmu "Pjevajte s nama 2" glumica daje glas rokerskom dikobrazu Ashu, a radi se o nastavku priče o Buster Moonu i njegovoj zvjezdanoj ekipi uz svjetske glazbene hitove Shawna Mendesa i kultnog rock-sastava U2.

Slika nije dostupna "Pjevajte s nama 2": Crtić koji će razveseliti kraj godine djeci i odraslima

Optimistična koala Buster i njegova ekipa intenzivno se pripremaju za svoj najekstravagantniji nastup dosada. No, pred veselo glazbeno društvo postavljen je velik izazov: na scenu moraju vratiti umirovljenu najveću rock-zvijezdu na svijetu - Claya Callowaya.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju