Jedan od najljepših golova na Europskom nogometnom prvenstvu 2020. zabio je talijanski nogometaš Lorenzo Insigne. U 44. minuti četvrtfinalne utakmice protiv Belgije sjajnim udarcem povećao je prednost Italije i naposljetku svojoj reprezentaciji osigurao ulazak u polufinale.

Za napadača Napolija sada se interesiraju Barcelona i Tottenham, ali i žene diljem svijeta.

Iako je visina često jedan od najvažnijih fizičkih faktora kada je u pitanju privlačnost, mnoge žene potvrdit će da definitivno nije presudna.

Zgodan muškarac je zgodan bez obzira na to koliko je visok, a eventualni manjak centimetara uvijek se lako nadoknadi šarmom.

Dokaz za to je i 163 centimetara visok Insigne. I dok muškarci ovih dana komentiraju kako izgleda komično nisko uz svoje suigrače, pripadnicama ljepšeg spola Lorenzo je zapeo za oko.

Markantni 30-godišnjak rođen je 4. lipnja 1991. godine u Napulju. Imao je 15 godina kada ga je klub Napoli vrbovao iz nogometne akademije. Za talijansku A reprezentaciju počeo je igrati 2012. godine.

Visina muškarca je...

glasova:

Njegov nadimak je Lorenzo Il Magnifico (Lorenzo Veličanstveni) zbog njegove brze i vješte igre.

Insigne je od 2012. godine u braku s Genoveffom Darone s kojom ima dva sina, Carminea rođenog 2013. i Christiana rođenog 2015. godine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju