Ukrašavanje doma za Božić mnogima je omiljeni dio blagdana. Pravila nema i svatko svoj dom ukrašava na način koji ga najviše veseli.

Jer Božić je vrijeme mira, veselja, radosti, ljubavi... Vrijeme kada se družimo s najmilijima. Vrijeme tijekom kojeg si svatko stvara ozračje koje mu najviše odgovara.

Tako su vlasnici jedne kuće u Tiborjancima nedaleko od Donjeg Miholjca odlučili razveseliti sebe i svakog slučajnog prolaznika snjegovićem na napuhavanje većim od kuće.

Kuglicama za bor možete okititi i druge dijelove doma - 10 15 ideja kako kuglicama ukrasiti blagdanski stol, prozor, vjenčić za vrata,...

Prizor je to koji nije promaknuo ni fotografu koji se zatekao u blizini veselog slavonskog snjegovića, koji nasmijan, s rukom u zraku pozdravlja sve koji prođu pored njega.

Slika nije dostupna Svaki detalj je hit: Kuća nadomak Zagreba s jednim od najljepše ukrašenih ulaza

Slika nije dostupna Božić u punom sjaju: Uđite u nestvarno lijepi američki dom Zagrepčanke Ines  Sa svojim narančastim nosom, rumenim obrazima, prugastim šalom, crnim dugmićima te nezaobilaznim šeširom uistinu je prizor koji mami osmijeh na lice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju