Svojim atraktivnim street styleom mlada djevojka koju je fotograf zapazio na zagrebačkom Trgu bana Jelačića privukla je pažnju prolaznika, ali i našu. Inspirirani njenim stajlingom pronašli smo slične odjevne komade u trgovinama

Zgodna street style brineta koja se zatekla na Trgu bana Jelačića u Zagrebu uske crne hlače kombinirala je uz upečatljive crne čizmice s visokom srebrnom petom. Čizmice na patentni zatvarač i velike metalne kolute ukrašene su i debljom vrpcom za vezanje.

Mlada dama izabrala je i plavu bundicu ispod koje je nosila crni kardigan/kaput te plavu torbu brenda Guess. Smeđu kosu svezala je u ležernu visoku punđu, a lijepe crte njenog lica još su više došle do izražaja zahvaljujući naočalama s crnim okvirom.


Ako vam se sviđa ovaj model bundice od umjetnog krzna brenda ASOS, klik na fotografiju odvest će vas na njihov webshop.

Inspirirani zanimljivim i atraktivnim street styleom ove mlade dame s glavnog zagrebačkog trga, u trgovinama smo pronašli slične odjevne komade, a pogledati ih možete u fotogaleriji. Pogledajte i struk slatkice iz Zagreba zbog kojeg ni nama osmijeh ne bi silazio s lica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju