Blaže zime karakteristične su za jug Hrvatske pa nije neuobičajeno na ulicama dalmatinskih gradova usred najhladnijeg godišnjeg doba vidjeti i neke ne toliko zimske sreet style kombinacije. Jedna zgodna street stylerica sa splitske rive utoplila se u kaputu s krznom, no donji dio njezinog stajlinga nije odavao da smo usred zime.

Plavokosa dama koja je prošetala splitskom rivom svoj street style složila je od predivnog kraćeg kaputa svijetlosive boje. Kaput ima šire rukave ukrašene raskošnim krznom koje se nalazi i na predjelu kragne. Ispod kaputa nosila je crnu minicu s bijelim točkicama i najlonke boje kože te crne cipele na špic s nižom potpeticom i otvorenom petom.

Slika nije dostupna Maksi haljina plavokose dame za koju su se lijepili pogledi na splitskim ulicama

Slika nije dostupna Hit sezone? Efektan model hlača koji trenutno vlada splitskom špicom

Otvorena peta definitivno je detalj koji se rijetko viđa u zimskim street style izdanjima, no ova šarmantna ljepotica iskoristila je sunčani vikend da iz ormarića s obućom izvadi ovakve laganije cipele. Damski street style jako je lijepo nadopunila s bijelom torbicom s debljim lancem, ženstvenim sunčanim naočalama s mačkastim okvirom, efektnim ručnim satom i crnom kapom s obodom koju je nosila u ruci.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju