Dvije lijepe haljine i dvije još ljepše djevojke, a svaka posebna, trendi i ukusno odjevena na svoj način. Uočili smo ih u središtu Zagreba i zaključili da se vrlo lako izdvajaju u masi te da nam njihov street style može biti sjajna inspiracija za vlastite modne kombinacije.

Djevojka duge smeđe koja je s društvom prolazila Ilicom nosila je obožavani model košulje-haljine midi dužine. Haljina ukrašena decentnim egzotičnim dezenom veže se oko struka te ima dugačke rukave koje je zgodna street stylerica efektno podvinula. Atraktivan je bio i njezin izbor obuće – sandale u prekrasnoj svijetlosmeđoj nijansi s visokom potpeticom u obliku stošca i zlatnim remenčićem oko gležnja ukrašenim zlatnim lančićem.

Smeđa torbica i crveni lak na noktima savršeno su nadopunili stajling dugokose ljepotice, a istaknula se na njoj i tetovaža leptira na lijevoj ruci.

Plavokosa ljepotica koja je zastala na Trgu bana Jelačića svoj street style složila je od bijele haljine na kopčanje midi dužine i kratkih rukava. Jako nam se sviđaju tamni gumbi na haljini kao i efektni džepovi, a široki remen s velikom pravokutnom kopčom dodatno je podigao outfit.

Ravne natikače boje pijeske pokazale su se savršenim odabirom obuće, kao i modni dodaci u obliku velike, tamne torbe i više komada decentnog nakita.

Slika nije dostupna Crnka s Trga bana Jelačića: Minica koja ravne natikače voli više od visokih potpetica

Obje djevojke iz centra Zagreba izvrsno su nosile svoje street style kombinacije, s puno stila i ukusa, a nema sumnje da su modeli haljina kakve nose ženama veliki favoriti u ljetnim mjesecima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju