Rebel Wilson bila je voditeljica 75. po redu dodjele filmskih nagrada BAFTA, koje su održane u Royal Albert Hallu u Londonu.

Slavna Australka odabrala je odjevnu kombinaciju koja je u prvi plan stavila njezinu vidno tanju figuru, a o svemu je obavijestila i nazočne u svojem monologu na početku dodjele.

Možda izgledam drugačije od zadnjeg puta kada ste me vidjeli ovdje, započela je Rebel pred publikom. Imala sam transformaciju... Svi me pitaju 'Zašto si smršavjela?' Pa očigledno da privučem pažnju Roberta Pattinsona, našalila se komičarka na račun novoga Batmana.

A sada, za ozbiljno, nisam izgubila kile samo zbog frajera. Učinila sam to da dobijem više glumačkih uloga. Čovječe, tako sam uzbuđena da glumim neduhovitu glavnu glumicu u filmu Adama Sandlera.



Rebel Wilson je, dakako, aludirala na vlastitu karijeru u Hollywoodu, gdje je kao plus-size žena dobivala samo uloge duhovitih i pomalo čudnjikavih likova koji su najbolji prijatelji glavnim i konvencionalno građenim glumicama.

Kada je svoj tim obavijestila da planira smršavjeti, bili su u čudu i pitali je zašto to želi napraviti. Upozorili su je da bi, ako smršavi, mogla ostati bez glumačke karijere. Takav joj se stav nije svidio.


Iako sam na crvenom tepihu nekad bila duplo ili trostruko veća od drugih glumica, osjećala sam se samopouzdano u svojoj veličini i svojoj koži. No u dubini duše znala sam da otupljivanje emocija prejedanjem nije dobro za zdravlje.



Baš zato 2020. proglasila je godinom zdravlja i zdravom prehranom te redovitom vježbom izgubila više od 35 kilograma.

Svoju novu figuru istaknula je na dodjeli nagrada BAFTA. Prvo je crvenim tepihom prošetala u plavoj prozirnoj haljini Giambattiste Vallija, a potom se presvukla u usku crvenu kreaciju Miu Miu, koja se privila uz njezino tijelo poput druge kože.

Njezin izgled naveliko se komentirao na društvenim mrežama, a izvukle su se i fotografije s prijašnjih pojavljivanja na dodjeli BAFTA-e.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju