Nema sumnje da je Severina jedna od modno najzanimljivijih poznatih osoba na našim prostorima.

Ne boji se riskirati te biti odvažna kada su u pitanju krojevi i uzorci pa zbog toga njezine kombinacije često nailaze da podijeljena mišljenja, ali svi se slažu da u modnom smislu baš nikada nije "dosadna".

Severina je odavno pokazala da zna pratiti trendove, ali svojim modnim izdanjima dokazuje da je i ispred njih. 

Prilikom nedavnog odmora na Maldivima, pjevačica je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj nosi plavi sa šljokičastim natpisom "love pink" (volim ružičastu). Tako je, uvjetno rečeno, spojila dvije boje koje će prema najavama modnih znalaca obilježiti 2019. godinu - kraljevski plavu i ružičastu.

One su se doslovno "sljubile" na njezinoj majici s natpisom "Fatamorgana" (nazivom singla s njezinog novog albuma "Halo") koju je posebno za pjevačicu izradio modni brend Mateyaneira. Kraljevski plava ili kobaltno plava boja dominira i u efektnoj kombinaciji koju Severina nosi u spotu za pjesmu "Halo".

Međutim, ova predivna nijansa koju je svijet mode nanovo lansirao na piste na siječanjskom Pariškom tjednu "haute couture" mode, nije nikakva novost u njezinom ormaru.

 Izdanje za koncert u Makedoniji održan krajem rujna 2018. "začinila" je plavo-zelenim topom i kobaltnim visećim naušnicama.

Svoje obožavatelje oduševila je u studenom 2017. kada je prilikom posjeta Parizu nosila kraljevski plavu bundu brenda Inverno Caldo od umjetnog krzna i fantastične plišane gležnjače modne kuće Dries Van Noten u istoj boji.

Potencijal "hot pink" nijanse Severina je prepoznala prije nego što je ona zavladala crvenim tepihom na 96. dodjeli prestižne filmske nagrade Oscar pa je tako prošle godine u Nici nosila ružičastu večernju haljinu Matije Vuice.

Nije to jedina nijansa ružičaste boje koju naša pjevačica nosi, a koje je sve nijanse birala proteklih godina provjerite u našoj galeriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju