Raskošne premijere i lude zabave u sklopu Filmskog festivala u Cannesu prošle godine nisu se održavale zbog pandemije, ali zato se 2021. godine glamur na velika vrata vraća u grad na Azurnoj obali.

Pravila odijevanja u Cannesu vrlo su striktna i ležernost nije poželjna na tom crvenom tepihu. S druge strane, na njemu nema granica po pitanju glamura i blještavila.

Dapače, poželjno je pojaviti se u efektnim ili čak pomalo dekadentnim haute couture kreacijama.

Prvi dan ovogodišnjeg izdanja festivala obilježilo je nekoliko fantastičnih izdanja slavnih ljepotica, a jedna od njih bila je i Carla Bruni.

Slavna talijanska manekenka i pjevačica doslovno je zablistala na crvenom tepihu u predivnoj haljini modne kuće Celine koju je kombinirala sa sandalama i malom srebrnom torbicom.

U haljini modne kuće Chanel blistala je i francuska oskarovka Marion Cotillard. Premijerom filma Annette redatelja Leosa Caraxa, u kojem Marion igra glavnu ulogu, otvoren je ovogodišnji festival.

Modne kritičare osvojila je Elisa Sednaoui. Prelijepa glumica i manekenka francuskog, talijanskog i egipatskog porijekla nosila je zelenu šljokičastu haljinu talijanske dizajnerice Alberte Ferretti.

Kantautorica i glumica Lou Doillon, još jedna miljenica francuskih modnih kritičara, odjenula je haljinu modne kuće Gucci s raskošnim plisiranim donjim dijelom u zlatnoj boji.

Manekenka Bella Hadid zadivila je fotografe na crvenom tepihu u kreaciji Jeana Paula Gaultiera.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju