Rebel Wilson u 2020. godinu ušla je sa snažnom novogodišnjom odlukom da postane zdravija. Australska komičarka na svojem je profilu na Instagramu objavila rat kilogramima.

Za mene će se 2020. zvati godinom zdravlja – zato sam odjenula sportsku odjeću i izašla u šetnju, hidrirajući se na kauču s namjerom da izbjegnem šećer i nezdravu hranu. To će biti teško nakon blagdana, ali učinit ću to. Tko će sa mnom napraviti neke pozitivne promjene u ovoj godini? zapitala je Rebel Wilson na svojem Instagramu.

Da je ozbiljna u svojim namjerama, potvrdio je i njezin osobni trener Jono Castano, koji je na istoj društvenoj mreži objavio fotografiju njezina napretka. Ne samo da Rebel pazi što jede već je trener otkrio i da sedam puta tjedno vježba u teretani, zbog čega je iznimno ponosan na nju.

Rebel Wilson vidno je mršavija u odnosu na isti period lani, a do razlike u kilograma došlo je i zbog snimanja fantastičnog glazbenog filma "Cats", koji je zaigrao u svjetskim kinima u prosincu prošle godine. U intervjuu za Entertainment Tonight otkrila je:

Izgubila sam četiri kilograma u četiri dana snimajući svoju glazbenu točku. Kao prvo, zbog fizičkog napora, ali i zato što je set bio zagrijan na oko 35 Celzijevih stupnjeva. Ljudi s kojima sam radila najbolji su plesači na svijetu, njihovi se mišići ne smiju ohladiti kako se ne bi ozlijedili. Baš zato zagrijali su set poput saune, zbog čega je cijeli proces bio vrlo neugodan.

Slika nije dostupna SIRTFOOD dijeta: Prehrana s kojom je Adele smršavjela 45 kilograma

Glumica je u ranijim intervjuima priznala da cijeli život vodi bitku s kilogramima, te da poseže za hranom – najčešće sladoledom i desertima – nakon stresnog dana ili kada joj se dogodi nešto loše. Njezina krupnija figura pomogla joj je pak u karijeri.


To što sam bila drugačija bila je dobra stvar za mene. Kad sam ušla u ured svojeg agenta prvi put, pogledali su me i rekli – wow, nemamo nikoga tko izgleda poput tebe, rekla je Cosmopolitanu.

Ove godine 39-godišnja glumica prednost će ipak dati svojemu zdravlju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju