Vjenčanja poznatih osoba tradicionalno izazivaju veliko zanimanje javnosti, pogotovo kada su u pitanju ona na domaćem terenu. Još jednom je to dokazalo vjenčanje Petra Graše i Hane Huljić.

Na društvenim mrežama analizira se svaki detalj koji dospije u medije, a pripadnice ljepšeg spola posebno su zainteresirane za vjenčanice u kojima se udaju naše dame.

Tako ni vjenčanica Hane Huljić nije izbjegla rasprave. Lijepa 31-godišnjakinja udala se u haljini splitskog modnog brenda Arileo napravljenoj posebno za nju.

Dizajner Jurica Pirić, koji sa svojom suprugom Marijom Pirić stoji iza Arilea, uoči Hanina velikog dana otkrio je kako će njezina vjenčanica biti prozračna, lepršava i u duhu Hanine osobnosti.

Inspirirana je vintage modelima, a taj dojam dodatno su pojačale rukavice i elegantni fascinator s mrežicom kojim je Hana nadopunila svoje izdanje.

U stilski drugačijoj vjenčanici 2019. godine Maja Šuput udala se za Nenada Tatarinova. Sudbonosno "da" izrekla je u voluminoznoj haljini koju je za nju napravio njezin prijatelj i dugogodišnji suradnik Marko Grubnić.

Zavirite u galeriju i pogledajte o kojim se još vjenčanicama poznatih Hrvatica danima raspravljalo.

Najljepšu vjenčanicu imala je...

glasova:

Posebna haljina u kojoj je trudna Vanja Modrić prije 13 godina blistala na vjenčanju pred matičarem Vanja Modrić Vanja Modrić vjenčala se u sivoj haljini Vanja Modrić vjenčala se u sivoj haljini +2 Vanja Modrić vjenčala se u sivoj haljini

Neobična vjenčanica Martine Tomčić: Haljina za žene koje igraju po vlastitim pravilima Ženja Moskaljov i Martina Tomčić oženili su se 2003. godine Martina Tomčić i Ženja Moskaljov vjenčali su se odjeveni u vrlo netipične svadbene komade Martina Tomčić izrekla je sudbonosno da u samoborskoj crkvi sv. Anastazije +1 Ženja Moskaljov i Martina Tomčić vjenčali su se 2003. godine

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju