Jeste li ikada maštale o tome da živite u stanu Carrie Bradshaw, uđete u njezin ormar, tipkate na njezinu računalu i uživate dok se s prijateljicama pripremate za izlazak? Sada to zaista može postati stvarnost. Na Airbnbu se može unajmiti upravo taj stan.

Naime, Warner Bros. i Airbnb pomno su rekreirali stan Carrie Bradshaw povodom izlaska novih dugo očekivanih nastavaka serije Seks i grad. Riječ je o inačici uređenja koja se javlja u tim novim nastavcima, pa je zato i dizajn sofisticiraniji nego u prvim sezonama.

Jedan od najpoznatijih stanova s malih ekrana tako ima zidove boje pistacije, drvene police ukrašene čašama za martini i pregršt izdanja Voguea.

Dakako, mislilo se i na detalje iz prošlosti, poput bežičnog telefona iz 2000-tih, kultne ogrlice s natpisom Carrie, koja za glavnu junakinju ima veliku sentimentalnu vrijednost, kožne stolice koju je nekad davno izradio Aiden, Carriena prijenosnog računala na stolu i brojnih drugih.

No možda najčarobniji dio, u koji mnogi jedva čekaju zaviriti, ipak je ormar. Pršti od šljokica, šarenih haljina, ukrasa i, dakako, cipela Manolo Blahnik. Pažljivo je izvješena i suknja od tila koju je za Carrie u uvodnoj špici odabrala njezina stilistica Patricia Field, a sve to zove nas da barem nakratko uđemo u Carrieine cipele – doslovno.

Iznajmljivačima je bilo važno da i doček gostiju bude na visini, pa će ih sve pozdraviti sama Sarah Jessica Parker, koja je utjelovila Carrie Bradshaw. Doduše, bit će riječ o virtualno vođenoj turi, no nećemo se žaliti ni na to.

Osim toga, nudit će se i opcija personaliziranog iskustva stiliziranja i fotografiranja, a to je uspomena koju će svatko rado odnijeti sa sobom iz New Yorka.

Slika nije dostupna Nastavak "Seksa i grada": Na setu se nosi i predivan nakit dizajnerice iz susjedstva

Sarah Jessica Parker na snimanju 'Seksa i grada' u kultnoj 'novine' haljini Johna Galliana Horoskop i "Seks i grad": Koji je outfit Carrie Bradshaw kao stvoren za vaš znak?

Najbolja vijest u čitavoj priči jest to što se stan u njujorškoj četvrti Chelsea iznajmljuje za samo 23 dolara po noćenju (oko 150 kn), a ta je cijena odabrana kao simbolika premijernog prikazivanja prve sezone prije 23 godine.

Rezervacije će biti moguće od 8. studenog, pa je možda vrijeme da razmislimo o putu u New York u dogledno vrijeme.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju