Znatiželjni paparazzi ulovili su Charlize Theron u Los Angelesu. Slavna oskarovka u jednom je restoranu uživala u sushiju, a pridružila joj se i grupa prijatelja.

Galerija Zara, 17,99 EUR Pull & Bear, 7,99 EUR Deichmann, 14,99 EUR +5 Skechers (Rodea), 67,16 EUR

Na crvenom tepihu navikli smo je vidjeti u raznim varijantama glamuroznih izdanja, ali zato se u privatno vrijeme 48-godišnja ljepotica ne odvaja od ležernih i maksimalno udobnih kombinacija.

Charlize Theron nosila je nakit draguljarske kuće Boucheron na dodjeli Oscara Nakit je spektakl: "Ledeno" oskarovsko izdanje predivne Charlize Theron vjerne Dioru

Takvu je odabrala i za ovaj ručak s društvom. Naravno, s obzirom na to da ima pristup komadima najpoznatijih svjetskih modnih kuća, ne iznenađuje to što su baza njezina izdanja skupocjene traperice s potpisom Alexandera McQueena.

Charlize Theron Charlize Theron (Foto: Profimedia)

Charlize je odjenula njihov "boyfriend" model s uzorkom i podvrnutim nogavicama koji se prodaje po cijeni od 1470 američkih dolara, a kombinirala ga je s jednostavnom bijelom majicom kratkih rukava, bijelim tenisicama, malom crnom torbicom i platnenom torbom.

Podvrnute traperice s potpisom Alexandera McQueena Podvrnute traperice s potpisom Alexandera McQueena (Foto: Alexander McQueen)

Upravo su podvrnute traperice jedan od najvećih trendova za proljetno-ljetnu sezonu i bez problema možete naći modele u kolekcijama komercijalnih brendova. Mi smo odlučili složiti kombinaciju po uzoru na Charlize s povoljnijim komadima, a što smo sve odabrali provjerite u galeriji.

Kombinacija po uzoru na Charlize Theron Kombinacija po uzoru na Charlize Theron (Foto: Internetske stranice proizvođača i trgovca)

  Charlize Theron na premijeri filma Fast X Glamurozne kratke hlačice? I to je moguće, pogotovo kad ih nosi Charlize Theron

Charlize Theron Samo kulerica Charlize Theron uz ovakvu haljinu može isfurati vojničke čizme

Charlize Theron u ružičastom kaputu i crnim tajicama - 3 Charlize Theron: Kultne tenisice zbog kojih se još više veselimo proljeću

Charlize Theron u šorcu i gležnjačama - 3 Charlize Theron: Izdanje u šorcu i gležnjačama koje (ni)je preobično za gala večeru

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju