Bijela majica je neizostavan dio svake modne kapasule. Nosi se u dnevnim i večernjim prigodama, a jednako odlično izgleda u kombinaciji s trapericama i satiniranim suknjama.

Galerija Pull&Bear, 22,99 eura Stradvarius, 6,99 eura Massimo Dutti, 29,95 eura +12 H&M, 9,99 eura

Obična bijela majica bila je i jedna od tema kojom se u našem videoserijalu Dreskod bavio stilist Marko Grubnić. I on je poručio kako se radi o komadu koji nosimo svakodnevno.

Koristimo je u nekakvim sportskim varijantama, poslovnim varijantama, ležernim varijantama, u bijeloj majici čak možemo izaći navečer, rekao je i poručio da to nije komad na koji trebate potrošiti bogatstvo. Bitno je samo naći opciju koja je ugodna..

Sinsay, 5,99 eura Sinsay, 5,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

No, pronalazak idealne bijele majice nije uvijek jednostavan zadatak Mnoge dame složit će se da nije tako lako pronaći opciju u kojoj su spojeni idealan kroj, dobar materijala i udobnost.

Mi smo zavrili u ponudu trgovina i u galeriji na početku teksta izdvojili 15 majica kratih rukava u bijeloj boji koje su neizostavan dio proljetno-ljetne garderobe.

Reserved, 6,99 eura Reserved, 6,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Tu su jednostavni modeli bez ikakvh detalja, ali i modeli koje krase detalji poput čipke, perlica, kontrastnih rubova...

Od sedam eura: 15 proljetnih bluza i košulja savršenih za posao i kavice Bluze i košulje s uzrokom popularni su izbor i Hrvatica C&A, 15,99 eura H&M bluza, 25,99 eura +12 Fashion Nova, 35 eura

15 suknji u kojima ćete uvijek, ali baš uvijek izgledati elegantno Zara, 22,95 eura &OtherStories, 79 eura Vila (AboutYou), 27,90 eura +12 Reserved, 25,99 eura
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju