Bijele tenisice najpopularniji su model tenisica na hrvatskim ulicama u proljeće i ljeto. Riječ je o iznimno fleksibilnom komadu obuće koji se sjajno kombinira za različite dnevne prilike.

Galerija Bijele tenisice popularan su izbor među damama i gospodom na zagrebačkoj špici CCC, DeeZee tenisice, 44,99 eura C&A tenisice, 19,99 eura +12 Reserved tenisice, 29,99 eura

Bijele tenisice savršeno se uklapaju uz pripijene tajice, široke hlače i ležerne traperice. Odlično se mogu spariti i uz lepršave suknje i haljine. Ne čudi ih većina Hrvatica, ali i Hrvata ima u svojim ormarima.

Bez obzira preferirate li dizajnerske modele ili pristupačne street style brendove tenisica, na hrvatskim ulicama pronaći ćete inspiraciju za modne igre nadahnutu upravo ovim komadom obuće.

H&M tenisice, 30,99 eura H&M tenisice, 30,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Podjednako su popularni modeli napravljeni od platna, umjetne i prave kože. Nose se decentni i chunky modeli, tenisice ravnog đona, ali i s naglašenom potplatom.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali 15 modela bijelih tenisica za razne ukuse, a koje se mogu pronaći već po cijeni od 3,5 pa sve do 60 eura.

CCC, DeeZee tenisice, 44,99 eura CCC, DeeZee tenisice, 44,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Sigurno ćete ih iznositi: 15 modela hlača koje će uljepšati svaku proljetnu kombinaciju Hlače u divnim bojama stvorene su za proljeće s.Oliver, 119,99 eura Pull&Bear, 22,99 eura +12 Massimo Dutti, 99,95 eura

Nosit ćemo ih ovog proljeća: 15 hit-suknji za sve ukuse Duge suknje upečatljivog uzorka rado se nose i na hrvatskim ulicama C&A suknja, 24,99 eura H&M suknja, 34,99 eura +12 s.Oliver suknja, 41,99 eura

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju