Teško je, ako ne i nemoguće pratiti svijet frizerskih trendova, ali ako postoji jedan stil koji zaista odolijeva svim prilikama i promjenama, to je omiljeni bob.

Galerija America Ferrera nosi hydro bob Jennifer Lopez nosila je hydro bob na Pariškom tjednu mode Ayo Edebiri imala je hydro bob na dodjeli Emmyja +0 Hailey Bieber i hydro bob

Kratka će kosa uvijek biti šik – činjenica je to koju su nedavno iznova dokazale slavne dame poput Hailey Bieber, Florence Pugh, Americe Ferrere, ali i Jennifer Lopez. Pogotovo ako se odlučimo za vječni i uvijek poželjni bob.

No jedna loša strana toga što ste ponosna vlasnica boba je to što može biti teško pronaći nove načine stiliziranja, pogotovo s obzirom na to da nemate puno kose s kojom biste se mogli igrati. Tu na scenu stupa hit-frizura ovog proljeća: hydro-bob.

Izraz koji je skovao Tom Smith, cijenjeni frizer londonskog frizerskog salona Billi Currie, definira se kao varijanta boba koja izgleda kao natopljena sjajem i vlagom.

U svojoj srži, hydro-bob podsjeća na prošlogodišnji trend boy-bob i, iako možda ne zvuči tako, zapravo je nevjerojatno praktičan za postizanje i cjelodnevno održavanje, posebno ako ga birate za neki važan svečaniji događaj za koji želite da vam frizura što duže izgleda što bolje.

Oblik ovog boba može se prilagoditi svakome, usklađujući se s njihovim crtama lica kako bi se stvorila duljina koja se nalazi između usana i sredine vrata. Ova frizura još će bolje izgledati zataknuta iza jednog ili oba uha, a odlična je i s razdjeljkom sa strane. Tako ćete izgledati vrlo odmjereno, elegantno i profinjeno, a za što postojaniju frizuru bitno je koristiti proizvode koji kosi daju definiciju i učvršćuju je.

Jennifer Lopez nosila je hydro bob na Pariškom tjednu mode Jennifer Lopez nosila je hydro bob na Pariškom tjednu mode (Foto: Guliver Images)

Odličan je trik takav bob napraviti korištenjem omiljene hranjive maske za kosu, istovremeno ćete dobiti željeni efekt polumokrog izgleda, a kosa će upijati korisne tvari iz maske.

Ayo Edebiri imala je hydro bob na dodjeli Emmyja Ayo Edebiri imala je hydro bob na dodjeli Emmyja (Foto: Afp)

Inspiracija za šišanje: 20 najboljih bob-frizura svih vremena po odabiru Voguea Charlize Theron Twiggy Diana Ross +16 Louise Brooks

10 slavnih žena s tako dobrim bob-frizurama koje će vas potaknuti na promjenu Margot Robbie Jennifer Lopez Cate Blanchett +6 Regina King

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju