Jennifer Lopez uvijek plijeni pažnju svojim modnim izborima, a pogotovo na ovogodišnjem Tjednu visoke mode u Parizu gdje prati revije svojih omiljenih dizajnera i modnih kuća iz prvog reda.

Galerija Jennifer Lopez na pariškom Tjednu visoke mode 2024. - 4 Jennifer Lopez na pariškom Tjednu visoke mode 2024. - 2 Jennifer Lopez u izdanju s potpisom Elieja Saaba +2 Jennifer Lopez u Parizu u dnevnoj kombinaciji s potpisom Elieja Saaba

Jennifer Lopez ne libi se eksperimentirati s voluminoznim krojevima i tkaninama, pa na crvenom tepihu – a posebno u posljednje vrijeme – mami poglede predimenzioniranim modnim izdanjima.

Na modnoj reviji Elieja Saaba u Parizu na kojem je libanonski dizajner predstavio svoju kolekciju visoke mode za proljeće / ljeto 2024. godine plijenila je pažnju osebujnom modnom kombinacijom.

Jennifer Lopez na pariškom Tjednu visoke mode 2024. - 2 Jennifer Lopez na reviji Elieja Saaba na pariškom Tjednu mode (Foto: Profimedia)

Američka pjevačica i glumica nosila je odvažnu večernju haljinu s dubokim dekolteom i izvezenim remenom s potpisom Elieja Saaba - dizajnera koji je stvorio brojne pamtljive kreacije s crvenog tepiha.

Zelenu haljinu od muslina nadopunila je, pak, predimenzioniranim cvjetnim ogrtačem napravljenim od perja i ukrašenim kristalima koji je cijelom izdanju dodao dašak modne dramatičnosti.

Jennifer Lopez u izdanju s potpisom Elieja Saaba Izdanje Jennifer Lopez privlačilo je znatiželjne poglede (Foto: Profimedia)

Iako Saabova kreacija ne može nadmašiti Versaceovu zelenu haljinu  koju je Jennifer Lopez nosila na dodjeli nagrada Grammy 2000. godine, i dalje je izazvala pozornost modnih poznavatelja.

I kad bira malu crnu haljinu, ova pjevačica i glumica odlučuje se modele s osebujnim detaljima koje je teško ignorirati.

Tako je bilo i Valentinovoj reviji u sklopu Tjedna visoke mode u Parizu na kojem je nosila kreaciju ukrašenu srebrnim aplikacijama na rukavu, a koje je dodatno podcrtala upečatljivim komadima nakita.

Jennifer Lopez na pariškom Tjednu visoke mode 2024. - 3 Jennifer Lopez na reviji Valentina (Foto: Profimedia)

Ranije ovoga tjedna, pak, pogledala je i novu kolekciju visoke mode francuske modne kuće Schiaparelli, a njihov kreativni direktor Daniel Rosebery za nju je dizajnirao predimenzioniranu cvjetnu bundu i sunčane naočale neobičnog izgleda.

U kakvim je sve izdanjima Jennifer Lopez snimljena ovoga tjedna u Parizu pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Jennifer Lopez na pariškom Tjednu visoke mode 2024. - 1 Jennifer Lopez na reviji modne kuće Schiaparelli (Foto: Profimedia)

Torbu Jennifer Lopez u ormaru imaju rijetki, a o njoj sanjaju žene diljem svijeta Jennfer Lopez Jennfer Lopez u Parizu Jennfer Lopez u Parizu +2 Jennfer Lopez u Parizu

J.Lo i mama Guadalupe u kombinaciji s uzorkom koji neke žene vole, a druge izbjegavaju Jennifer Lopez i mama u božićnom šopingu Jennifer Lopez i mama u božićnom šopingu Jennifer Lopez i mama u božićnom šopingu +1 Jennifer Lopez i mama u božićnom šopingu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju