I u 2024. godini bob će ostati među najpopularnijim frizurama. Njegove razne verzije naći će svoj put do žena željnih promjene, a velik broj dama koje ga već nose ostat će mu vjerne.

Ako se u bliskoj budućnosti vidite s bobom, jedna od opcija o kojoj možete razmisliti je "old money bob".

Ova frizura popularna je već neko vrijeme, a obilježit će 2024. godinu. Prema riječima modnih stručnjaka ovaj bob je remek-djelo među frizurama. Osim što je elegantan i šik na jedan suptilan način, u izgled donosi i vintage vibru.

"Old money bob" je bob koji ima klasičan oblik, ali se posebna pažnja posvećuje sjaju kose. Osim toga mora biti besprijekorno ošišan s tupim vrhovima koji pridonose sofistciranosti frizure koja je kratka, iznad ramena, i puna volumena.

Najbolji dojam o kakvoj se verziji frizure bob radi i hoće li on biti vaša nova frizura dobit ćete kada pogledate fotografije u nastavku i provjerite kako opisana frizura izgleda u praksi. 


Deset najljepših slavnih crnki zbog kojih poželimo potamniti kosu Najljepše crnokose slavne dame - 1 Najljepše crnokose slavne dame - 2 Najljepše crnokose slavne dame - 3 +6 Najljepše crnokose slavne dame - 4

15 kultnih frizura slavnih žena koje se i danas rado kopiraju Audrey Hepburn Shirley Temple Veronica Lake +11 Louise Brooks

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju