Florence Pugh zablistala je na crvenom tepihu 96. dodjele nagrada Oscar koja je održana u Dolby Theatru u Los Angelesu. Na dodjeli se pojavila kako bi podržala filmsku ekipu Oppenheimera koju je Američka akademija nominirala u čak 13 prestižnih kategorija.

Galerija Mokra haljina Florence Pugh Florence Pugh u haljini Del Core - 4 Florence Pugh u haljini Del Core - 1 +0 Florence Pugh u haljini napravljenoj tako da oponaša kapljice vode na listu

Florence Pugh zna izabrati upečatljivo izdanje koje će privući mnogo pažnje. Niti ovogodišnja dodjela Oscara nije u tom iznimnka.

Britanska glumica pozirala je na crvenom tepihu ove godine u zanimljivoj kreaciji napravljenoj po mjeri s potpisom milanskog brenda Del Core koja odiše punk glamom.

Florence Pugh u haljini Del Core - 2 Florence Pugh u haljini napravljenoj tako da oponaša kapljice vode na listu (Foto: Afp)

Točnije, nosila je srebrnu haljinu s prozirnim steznikom koji je bio ukrašen perlicama koje podsjećaju na kapljice vode, a koji je iskombiniran uz svilenu suknju ravnog kroja.

Ispod haljine su provirivale štikle-platforme luksuznog brenda Piferi, a izdanje je zaokružila dijamantnom ogrlicom u obliku zmije iz Bulgarija.

Uz ovaj stajling sjajno se uklopila i njezina frizura – razbarušeni bob koji odiše ležernim glamurom s natruhama seksepila.

Florence Pugh u haljini Del Core - 1 Florence Pugh u Del Core haljini (Foto: Afp)

Savršena Zendaya na Oscarima: Utjelovljenje starog Hollywooda u Armanijevoj haljini Armani, haute couture, proljeće 2024. Zendaya na Oscarima u haljini modne kuće Armani rađenoj po mjeri Zendaya na Oscarima u haljini modne kuće Armani rađenoj po mjeri +4 Zendaya na Oscarima 2024.

Je li ovo prikladna haljina za Oscare? Izdanje glumice koje je podijelilo mišljenja na internetu Elsa Pataky na Oscarima 2024. - 3 Elsa Pataky na Oscarima 2024. - 4 Elsa Pataky na Oscarima 2024. - 1 +2 Elsa Pataky na Oscarima 2024. - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju