Na Pariškom tjednu mode održana je revija modne kuće Dior na kojoj je predstavljena prêt-à-porter kolekcija za jesen/zimu 2023./2024. godine. Nove kreacije kreativne direktorice Diora, Marije Grazije Chiuri, došle su pogledati brojne poznate dame, a među njima i mlade zvijezde u usponu.

Galerija Jennifer Lawrence Alexa Chung Mia McKenna +8 Nadia Fares

Puno pozornosti plijenila je Deva Cassel, kći talijanske filmske dive Monice Bellucci i francuskog glumca Vincenta Cassela.

Prekrasna 19-godišnjakinja došla je na reviju u odličnoj kombinaciji prepunoj svevremenskih modnih klasika.

Deva Cassel na Diorovoj reviji Deva Cassel na Diorovoj reviji (Foto: Profimedia)

Plave traperice umjerena trapez-kroja s rašivenim rubovima spojila je s klasičnom crnoj košuljom. Odabrala je predimenzionirani model košulje koji je dijelom utaknula u traperice, a dijelom prebacila preko ramena.

Deva Cassel na Diorovoj reviji Deva Cassel na Diorovoj reviji (Foto: Profimedia)

Dugačkim crnim kaputom klasična kroja zaokružila je odabir odjevnih komada. Izdanju je dodala i crne platforme s otvorenim prstima te kultnu Diorovu torbicu Lady Dior, također u crnoj boji.

Nije ona jedina koja je oduševila nosivom kombinacijom kao stvorenom za modnu inspiraciju, a koje su još dame zaslužile čistu peticu za stajling na Diorovoj reviji, provjerite u galeriji.

Natalie Portman Natalie Portman (Foto: Profimedia)

Helena Livaković: Izdanje s kultnom torbom kojoj se žene diljem svijeta dive već desetljećima Helena Livaković Lady Dior torba Princeza Diana s Lady Dior torbom +2 Vanja Modrić s torbom Lady Dior

"Zimska" jaknica Vanje Modrić može se nositi i usred ljeta Luka i Vanja Modrić Vunena jaknica modne kuće Dior Komplet modne kuće Dior s jaknom koju nosi Vanja Modrić +4 Vanja Modrić u haljini modne kuće Dior

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju