U zagrebačkom kinu Kinoteka održana je svečana zagrebačka premijera filma „Samo kad se smijem“ redateljice Vanje Juranić te producenata Damira Terešaka i Nikoline Vučetić Zečević. Emotivna i teška drama o rađanju nasilja u obitelji od 23. studenog počinje se prikazivati u kinima.

Galerija Severina na premijeri filma Samo kad se smijem Slavko Sobin, Severina i Tihana Lazović Trifunović Severina u kompletu brenda Zara +4 Torbica Lady Dior modne kuće Dior

Glavne uloge u filmu redateljica Vanja Juranić povjerila je Tihani Lazović Trifunović i Slavku Sobinu koji su, sudeći prema reakcijama publike i kritike, svoj posao odradili majstorski.

Zagrebačka premijera filma posvećena je žrtvama rodno uvjetovanog nasilja, a svi uzvanici mogli su donirati željeni iznos Fondu za žene Zaklade Solidarna.

Slavko Sobin, Severina i Tihana Lazović Trifunović Slavko Sobin, Severina i Tihana Lazović Trifunović (Foto: Ranko Suvar/Cropix)

Brojne poznate osobe uveličale su premijeru svojim prisustvom, a među njima je bila i Severina. Jedna od najvećih glazbenih zvijezda u regiji za ovu prigodu odabrala je odjevnu kombinaciju u crvenoj boji koja je ove jesensko-zimske sezone jedan od najvećih trendova.

Severina na premijeri filma Samo kad se smijem Severina na premijeri filma Samo kad se smijem (Foto: Ranko Suvar/Cropix)

Crveno od glave do pete može biti uistinu odvažna kombinacija, ali Severina je dosad već dokazala da bez problema može nositi i najhrabrije trendove. Odabrala je komplet brenda Zara u kojem se posebno ističe asimetrična bluza u stilu plašta.

Zara, 49,95 EUR Zara, 49,95 EUR (Foto: Zara)

Uz komplet je nosila crvene lakirane štikle špičastog vrha i jednu od najpoželjnijih torbica svih vremena - model Lady Dior modne kuće Dior. Severina u svojoj kolekciji torbi ima nekoliko ovih modela, a sada je pokazala i mikro varijantu u crvenoj boji.

Micro Lady Dior u crvenoj boji Micro Lady Dior u crvenoj boji (Foto: Ranko Suvar/Cropix)

Izgleda poput boginje: Severinina hit-haljina iz Manga dolazi u šest boja Plisirana ružičasta haljina stvorena je za svečane prigode Haljina iz Manga u žutoj boji s cvjetnim printom Haljina iz Manga u boji neba +3 Haljina iz Manga u ljubičastoj boji

Severina: Kombinezon iz Zare od 20 eura kojem su zlatne sandale sjajan par Severina u kombinezonu iz Zare koji je trenutno snižen na 19,99 eura - 6 Severina u kombinezonu iz Zare koji je trenutno snižen na 19,99 eura - 1 Severina u kombinezonu iz Zare koji je trenutno snižen na 19,99 eura - 6 +2 Severina u kombinezonu iz Zare koji je trenutno snižen na 19,99 eura - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju