Bivši supružnici Monica Bellucci i Vincent Cassel pojavili su se zajedno na crvenom tepihu Filmskog festivala u Veneciji, a povod je bilo ponovno prikazivanje njihovog zajedničkog filma Nepovratno (Irréversible) iz 2002. godine.

Galerija Monica Bellucci na Filmskom festivalu u Veneciji Monica Bellucci na Filmskom festivalu u Veneciji - 4 Monica Bellucci na Filmskom festivalu u Veneciji - 1 +1 Monica Bellucci na Filmskom festivalu u Veneciji - 5

Za ovu prigodu slavna ljepotica je odjenula raskošnu haljinu od crvene čipke, s izvezenim cvjetovima. Ispod poluprozirne haljine sirena kroja, čije rukave i donji dio krase raskošni volani, odjenula je crni bodi.

Zanosna brineta raspustila je kosu, a blagi make-up samo je dodatno istaknuo njezinu ljepotu. I ovaj put bila je u centru pozornosti na crvenom tepihu.

Podsjetimo, par se razveo 2013. godine nakon 14 godina braka, a zajedno imaju dvije kćeri.

Nakon razvoda Vincent Cassel oženio je 22-godišnju Tinu Kunakey s kojom ima kćer. Monica je pak u vezi s Nicolasom Lefebvreom (36), a na pitanje planira li se ponovno vjenčati rekla je da je čovjeku nakon dva razvoda potrebno vrijeme da razmisli o svemu prije novog početka.

Monica Bellucci na Filmskom festivalu u Veneciji - 4 Lijepa glumica odjenula je crvenu čipkastu haljinu (Foto: Getty Images)

Pogledajte i (ne)primjerenu košulju na crvenom tepihu u Veneciji koja je potakla raspravu:

(Ne)primjerena košulja na crvenom tepihu u Veneciji koja je potakla raspravu Candice Swanepoel na crvenom tepihu u Veneciji 2019. Candice Swanepoel na crvenom tepihu u Veneciji 2019. - 1 Candice Swanepoel na crvenom tepihu u Veneciji 2019. - 5 +1 Candice Swanepoel na crvenom tepihu u Veneciji 2019. - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju