Tražite li kuhinju koja će biti zahvalna za održavanje, a ujedno će izgledati wow, pa i onda kada izaberite najjednostavniju u bijeloj boji, svakako gledajte kuhinje visokog sjaja. Mnogi će se složiti da je sjajne kuhinje puno lakše održavati od onih s mat finišem, i to iz vrlo jednostavnog razloga.

Galerija

A razlog je taj jer se na sjajnom finišu puno manje vide mrlje, poput otisaka prstiju, ostataka masnoća i sličnih uobičajenih prljavština koje ostaju na kuhinjskim elementima.

Kuhinje visokog sjaja najlakše su za održavanje - 11 Foto: Living4media

Klasična bijela kuhinja visokog sjaja nepogrešiv je odabir bez obzira na veličinu kuhinje i stil uređenja doma.

Glatke površine i zrcalni sjaj prostoru će dati finoću i eleganciju, a mogu ga i malo vizualno povećati upravo zbog efekta zrcala.

Kuhinje visokog sjaja najlakše su za održavanje - 6 Foto: Living4media

Crne kuhinje već su neko vrijeme veliki trend, a ako je i vaša savršena kuhinja crne boje i baš tražite novu, svakako razmislite o opciji visokog sjaja. U našoj fotogaleriji vidjet ćete i jednu pastelno tirkiznu kuhinju visokog sjaja, koja nas je osvojila na prvi pogled. Uz bijeli namještaj i detalje stvoren je prostor koji očarava svježinom, elegancijom i prozračnošću.

Kuhinje visokog sjaja najlakše su za održavanje - 3 Foto: Living4media

Sivo-smeđa boja također sjajno izgleda sa sjajnim finišem, naročito kada je riječ o većoj kuhinji, u kombinaciji sa staklenim stolom i pletenim stolcima s metalnim nogama.

Ideje za uređenje kuhinje visokog sjaja, koja će biti zahvalna za održavanje i izgledati wow, pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Kuhinje visokog sjaja najlakše su za održavanje - 8 Foto: Living4media

Pogledajte kako je bračni par iz Novalje uredio svoju kuću iz snova nakon 10 godina rada na kruzeru

Savršena je! Kako je bračni par iz Zagreba preuredio svoju kupaonicu staru više od 30 godina