Želite li se malo "ponoviti" i garderobu obnoviti komadom kojeg ćete moći nositi godinama, onda ne propustite naš izbor kaputa na sniženju koji će biti odličan izbor i za prijelazno razdoblje iz zime u proljeće.

Jedan od odjevnih predmeta koji se svakako isplati kupiti na sniženjima su i kaputi, naročito klasični, svevremenski modeli uvijek dobrodošli u ženskoj garderobi. Jednobojni, karirani, strukirani ili oversize kroja, s dobrim kaputom ne može se pogriješiti u svakoj prigodi, bez obzira nosili ih uz visoke potpetice, ravni đon, pa i tenisice i drugu sportsku obuću.

Iz trgovina smo po sniženim cijenama izdvojili vrlo nosive kapute koji vam lako mogu postati novi omiljeni odjevni komad, a odgovarat će raznim modnim stilovima i ukusima. Možda vas osvoje efektni karirani modeli, a možda ćete se odmah vidjeti i u nekom od jednobojnih modela, u smeđoj, sivoj ili bež nijansi.

Kičaste ili profinjene? Veliki povratak kultnih trenirki koje su žene obožavale

Hoćete ih nositi? Četiri specifične boje preuzimaju police modnih brendova omiljenih i u Hrvatskoj

Osim za hladne zimske dane bit će odličan izbor i za prijelazno razdoblje između proljeća i zime, prije nego što uskočimo u laganiju proljetnu odjeću. U fotogaleriji na početku teksta razgledajte 15 modela kaputa koji će biti vrlo dobar ulov na sniženju, cjenovnog ranga od 189 do 1193,40 kuna.