Angelina Jolie ljubiteljica je modne klasike – obožava odjevne komade poput malih crnih haljina i poslovnih odijela koje se mogu nositi opet i iznova, a koje dodatno upotpunjuje dizajnerskim torbicama s potpisom proslavljenih modnih kuća poput Louisa Vuittona, Valentina, YSL-a i Diora.

Galerija

U ormaru Angeline Jolie nalaze se brojne kultne torbe, a posljednje vrijeme često se može vidjeti s Diorovom torbicom 30 Montaigne.

Riječ je o modelu torbice koja je prvi put viđen 2019. godine u sklopu predstavljanja nove kolekcije za proljeće / ljeto 2020. godine. Nosi ime, pak, po adresi na kojoj se nalazi butik ove luksuzne francuske modne kuće u Parizu.

Torbica 30 Montaigne predstavljena je u sklopu kolekcije za proljeće / ljeto 2020. Foto: Profimedia

30 Montaigne torbica je napravljena od teleće kože, ima preklop i metalnu CD kopču zlatnog sjaja na prednjem dijelu. Karakterizira je i podesivi kožnati remen, pa se može nositi u ruci, preko ramena ili tijela.

Crnu torbicu 30 Montaigne je Angelina Jolie nedavno odabrala za prvi ovogodišnji šoping s kćeri Zaharom u Los Angelesu, a sparila je uz crno odijelo i majicu u istoj nijansi.

Angelina Jolie s torbicom 30 Montaigne iz Diora u siječnju 2024. godine Foto: Profimedia

Američka glumica prvi je put viđena s ovim modelom još u ljeto 2020. godine kada ju je nosila uz lepršavu bijelu haljinu i balerinke.

Kožnata torbica 30 Montaigne ima vrlo jednostavan i moderan izgled koji se može kombinirati za različite prilike – nositi za obavljanje svakodnevnih sitnica, na posao, ali i u večernji izlazak.

Angelina Jolie s torbicom 30 Montaigne u ljeto 2020. godine Foto: Profimedia

Jessica Alba, pak, iskombinirala ju je uz pidžamu.

Američka poduzetnica snimljena je u zračnoj luci Heathrow u Londonu u ljeto 2019. godine s crnim modelom torbice 30 Montaigne koji je nosila uz prugastu pidžamu, tenisice i predimenzionirani kaput.

Jessica Alba torbicu 30 Montaigne nosi uz pidžamu Foto: Profimedia

Obožavani modeli: 45 najboljih dizajnerskih torbi na zagrebačkoj špici

Bezvremenska torba Adriane Ćaleta-Car pristaje uz baš sve