Aleksandra Prijović održala je svoj treći koncert u Rijeci i oduševila obožavatelje okupljene u dvorani Zamet. Bio je to posljednji riječki nastup u sklopu njezine velike regionalne turneje "Od istoka do zapada". Ni na ovom koncertu nije nedostajalo modnih poslastica za sve one koji sa zanimanjem prate Aleksandrine scenske kombinacije.

Galerija

Već smo pisali o njezinoj impresivnoj scenskoj garderobi u kojoj se našlo mjesta za odjevne komade brojnih cijenjenih brendova i modnih kuća.

Aleksandra Prijović na posljednjem riječkom koncertu Foto: Damir Skomrlj/Cropix

Ovaj put je Aleksandra Prijović duševila haljinom koju potpisuje talijanska modna kuća Valentino. Odjenula je model iz njihove black tie kolekcije za jesen/zimu 2023. godine.

Valentino, jesen/zima 2023. Foto: Profimedia

Haljina u gornjem dijelu izgleda poput klasične poslovne košulje dugih rukava, a u donjem se poigrava predimenzioniranim chevron uzorkom u color block varijanti. Napravljena je od vune i svile te ima cut out detalje na struku.

Valentino, jesen/zima 2023. Foto: Farfetch

Pierpaolo Piccioli, koji je nedavno objavio da napušta poziciju kreativnog direktora Valentina, u spomenutoj black tie kolekciji predstavio je nekoliko stilskih rješenja u kojima se klasična bijela košulja kombinira s efektnijim donjim dijelom i tako postaje znatno zanimljivija te izlazi iz sfere poslovne mode.

Valentino, jesen/zima 2023. Foto: Profimedia

Chanel, Vuitton, Balenciaga... 10 najboljih torbi Aleksandre Prijović

Baš su spektakl: Aleksandra Prijović odabrala predivne sandale za prvi koncert u Osijeku