Aleksandra Prijović održala je svoj treći koncert u Rijeci i oduševila obožavatelje okupljene u dvorani Zamet. Bio je to posljednji riječki nastup u sklopu njezine velike regionalne turneje "Od istoka do zapada". Ni na ovom koncertu nije nedostajalo modnih poslastica za sve one koji sa zanimanjem prate Aleksandrine scenske kombinacije.

Galerija Valentino, jesen/zima 2023. Valentino, jesen/zima 2023. Valentino, jesen/zima 2023. +6 Valentino, jesen/zima 2023.

Već smo pisali o njezinoj impresivnoj scenskoj garderobi u kojoj se našlo mjesta za odjevne komade brojnih cijenjenih brendova i modnih kuća.

Aleksandra Prijović na posljednjem riječkom koncertu Aleksandra Prijović na posljednjem riječkom koncertu (Foto: Damir Skomrlj/Cropix)

Ovaj put je Aleksandra Prijović duševila haljinom koju potpisuje talijanska modna kuća Valentino. Odjenula je model iz njihove black tie kolekcije za jesen/zimu 2023. godine.

Valentino, jesen/zima 2023. Valentino, jesen/zima 2023. (Foto: Profimedia)

Haljina u gornjem dijelu izgleda poput klasične poslovne košulje dugih rukava, a u donjem se poigrava predimenzioniranim chevron uzorkom u color block varijanti. Napravljena je od vune i svile te ima cut out detalje na struku.

Valentino, jesen/zima 2023. Valentino, jesen/zima 2023. (Foto: Farfetch)

Pierpaolo Piccioli, koji je nedavno objavio da napušta poziciju kreativnog direktora Valentina, u spomenutoj black tie kolekciji predstavio je nekoliko stilskih rješenja u kojima se klasična bijela košulja kombinira s efektnijim donjim dijelom i tako postaje znatno zanimljivija te izlazi iz sfere poslovne mode.

Valentino, jesen/zima 2023. Valentino, jesen/zima 2023. (Foto: Profimedia)

Chanel, Vuitton, Balenciaga... 10 najboljih torbi Aleksandre Prijović Aleksandra Prijović s torbom modne kuće Chanel Aleksandra Prijović s torbom modne kuće Chanel Aleksandra Prijović s torbom modne kuće Chanel +10 Aleksandra Prijović s torbom modne kuće Balenciaga

Baš su spektakl: Aleksandra Prijović odabrala predivne sandale za prvi koncert u Osijeku Prvi koncert Aleksandre Prijović u Osijeku Prvi koncert Aleksandre Prijović u Osijeku Aleksandra Prijović na prvom koncertu u Osijeku +4 Aleksandra Prijović na prvom koncertu u Osijeku

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju