Angelina Jolie privlači poglede svojim odjevnim kombinacijama iako se najčešće odlučuje za vrlo jednostavne modne komade u vrlo neutralnim nijansama. Obožava nositi haljine i cipele u nude nijansama, sivoj i crnoj boji.

Nikoga nije iznenadilo niti kada su je vidjeli u zračnoj luci u Los Angelesu nakon povratka s poslovnog puta iz New Yorka i Washingtona u crnoj odjevnoj kombinaciji.

Za razliku od većine dama koje za putovanje avionom biraju udobne odjevne kombinacije – poput tenisica i trenirki, Angelina Jolie prednost je dala eleganciji. S aviona je sišla u crnoj dolčeviti dugih rukava koju je sparila s maksi suknjom i štiklama s vrlo tankom potpeticom.

Pa koliko ih ima? Model haljine koji Angelina Jolie ne skida sa sebe

Mnogi pogledi znatiželjnih prolaznika padali su upravo na crnu suknju američke glumice i redateljice napravljenu od pamučnog materijala s rupicama preko gotovo cijele dužine koja je djelomično razotkrila njezine noge.

Maksi suknja je napravljena u vrlo laskavom A kroju koji vizualno smanjuje struk i ocrtava ženstvenu siluetu pa izvrsno stoji damama različitih konfekcijskih veličina.

Angelina Jolie: Najudobnija maksi haljina koja pokriva sve nesavršenosti

No od poluprozirne suknje još je više pažnje privlačila ogromna torba koja je prekrivala većinu gornjeg dijela tijela glumice, a koja je toliko velika da u nju možete spremiti baš svaku potrebnu sitnicu.

Zavirili smo na popularne webshopove te odabrali nekoliko crnih maksi suknja po uzoru na Angelinu Jolie.