Princeza i princ od Walesa prisustvovali su proslavi 10. godišnjice rada humanitarne organizacije Coach Core koja je prije osamostaljenja svoj rad započela pod okriljem Kraljevske zaklade. Proslava se održala u sportskom centru Copper Box Arena.

Galerija

Organizacija je fokusirana na rad s mladima kojima pruža razne oblike praksi i osposobljavanja za zanimanje sportskog trenera.

Catherine Middleton na proslavi 10. godišnjice rada organizacije Coach Core Foto: Profimedia

Osiguravanjem dobrih trenera približavamo sport djeci, pružamo im dobre uzore i ujedno pomažemo mladim ljudima da nađu zaposlenje, a to je nevjerojatno, kazao je gimnastičar Max Whitlock, šesterostruki osvajač olimpijske medalje i jedan od ambasadora organizacije koji su također sudjelovali na proslavi.

Catherine Middleton na proslavi 10. godišnjice rada organizacije Coach Core Foto: Profimedia

Nakon razgovora s voditeljima Coach Corea i štićenicima, Catherine i William okušali su se i u sportskim aktivnostima. Iako princeza u ovakvim prigodama obično bira malo ležernije odjevne kombinacije u sportskom duhu, s obzirom na veliku obljetnicu ipak se odlučila za elegantnije komade.

Catherine Middleton: Rasprodani sako iz Zare čija se vrlo slična verzija opet može kupiti

Uz klasične crne hlače Rolanda Moureta nosila je crni top i sako modne kuće Chanel u plavoj boji. U pitanju je vintage model iz 1995. godine napravljen od buklea.

Vintage sako modne kuće Chanel iz 1995. Foto: Farfetch

Chanelov sako jedan je od najpoželjnijih odjevnih komada na svijetu. Njihove jaknice od tvida i buklea imaju kultni status među ljubiteljicama bezvremenske elegancije.

Umjesto modela iz nove kolekcije, Catherine je posegnula za vintage varijantom starom 27 godina i pritom dokazala je kvalitetni odjevni komadi uistinu traju vječno.

Catherine Middleton u vintage sakou modne kuće Chanel Foto: Profimedia