U New Yorku je jučer održana svjetska premijera filma „Deadpool & Wolverine“ redatelja Shawna Levyja. Obožavatelji Marvela dugo se raduju ovoj akcijskoj komediji u kojoj Deadpool i Wolverine udružuju snage u borbi protiv zajedničkog neprijatelja.

Galerija

Filmska ekipa predvođena Ryanom Reynoldsom i Hughom Jackmanom prisustvovala je premijeri organiziranoj u njujorškom centru Lincoln, a osim glavnih zvijezda filma pozornost okupljenih medija privlačili su i njihovi gosti.

Blake Lively i Ryan Reynolds Foto: Afp

Među njima je bila i Ryanova supruga Blake Lively, koja je zablistala na crvenom tepihu u kreaciji modne kuće Versace. Po mjeri su za nju napravili kombinezon u tamnoj i zagasitoj nijansi crvene boje s crnim čipkastim detaljima, a tu su kreaciju mnogi shvatili kao posvetu kostimu koji nosi Deadpool.

Blake Lively u kombinezonu modne kuće Versace Foto: Afp

Ima i onih koji se nadaju kako je ovo zapravo potvrda glasina da bi se upravo Blake mogla pojaviti u filmu u ulozi Lady Deadpool, potpirenih njezinom fotografijom sa seta filma koju je jučer objavila na Instagramu.

Uski kombinezon otvorenih ramena s dugim rukavima Blake je kombinirala sa salonkama Christiana Louboutina.

Versaceov kombinezon Blake Lively spojila je sa salonkama Christiana Louboutina Foto: Profimedia

Nakon premijere uslijedila je zabava za koju se američka ljepotica presvukla u vrlo efektnu kratku haljinu. U pitanju je model modne kuće Balmain iz njihove prêt-à-porter kolekcije za proljeće/ljeto 2024. godine.

Blake Lively u haljini modne kuće Balmain Foto: Profimedia

Haljina se sastoji od dva dijela, plavog drapiranog i crvenog ukrašenog grandioznim aplikacijama u obliku ruža visoka sjaja. Uz nju je Blake nosila klasične salonke u jarkoj nijansi crvene boje.

Balmain, prêt-à-porter, proljeće/ljeto 2024. Foto: Profimedia

Platforme s vrtoglavim potpeticama od 14 centimetara koje Blake Lively tako dobro nosi

Blake Lively: Nimalo klasično odijelo koje će privući poglede gdje god se pojavili

Minica Blake Lively u kojoj je nemoguće ostati nezamijećen, a koja će biti hit ovog proljeća

Blake Lively: Najbolji dokaz da se i u trenirci može izgledati vrlo glamurozno