Znamo da Božić stiže kada u izlozima trgovina ugledamo prve blagdanske dekoracije koje nas mame da već sada obnovimo kolekciju ukrasa za dom i jelku. U jednoj zagrebačkoj trgovini u potpunosti je zavladao duh Božića, a čarobno uređen interijer oduševit će svaku ljubiteljicu najljepšeg blagdana.

U trgovini u Jurišićevoj ulici u Zagrebu sve je spremno za nadolazeće blagdane i u naredna više od dva mjeseca bez sumnje će biti mjesto u koje će mnogi željeti zaviriti i kupiti pokoji božićni ukras.

Ljubitelje Božića privući će šarenilo svjetlucavih ukrasa, i najmanja sitnica u ovom dućanu privlači pažnju i donosi malo blagdanskog veselja. U ovoj zagrebačkoj trgovini jednostavno je nemoguće biti loše volje, to je mjesto na kojem se svatko može osjećati kao u božićnoj bajci.

Svaki detalj u toj trgovini u Jurišićevoj ulici plijeni pažnju, tu su i nezaobilazne lutkice Orašara, a kako li tek ljupko izgleda mali božićni grad u kojem se pjevaju božićne pjesme i svi se raduju! U mnoštvu prelijepih kuglica za bor možda je teško izabrati samo jednu ili dvije, ali i samo jedna kuglica iz ove trgovine učinit će božićno drvce još čarobnijim jer svaki je ukras divan na svoj način.

12 ideja zbog kojih ćete božićne lampice željeti staviti i ranije nego inače

Kroz fotogaleriju na početku teksta prošećite se zagrebačkom trgovinom uređenom u najljepšem božićnom stilu. Mjesto je to na kojem se barem na kratko zaboravi na probleme, mjesto kao iz mašte zbog kojeg nas odmah obuzme duh Božića.