Branka Krstulović bila je gošća na otvorenju pop-up Optice La Vie, koju je u sklopu svojeg butika Lei Lou u Zagrebu otvorila dizajnerica Aleksandra Dojčinović. Za otvorenje optike bivša Miss Hrvatske odabrala je vrlo nosivu odjevnu kombinaciju idealnu i za, primjerice, posao, ali i odlazak na kavu.

Galerija

 

Branka Krstulović, jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, za ovu priliku odlučila se za tamnoplave, gotovo crne traperice bootcut kroja koji se širi u lagani trapez.

Riječ je o modelu traperica koji jako dobro poljepšava i izdužuje figuru, naročito ako se nosi uz visoke potpetice jer uz njih figura izgleda i najskladnije. Modni sklad u svojem outfitu Branka je postigla crnom majicom koju je nosila uz traperice, a crni stajling začinila je sakoom leopardova uzorka.

Trebaju li štikle? Anica Kovač u modelu kožnatih hlača koji (ne) izgleda bolje uz tenisice

Nepogrešivoj crnoj vratila se odabirom modnih detalja, a nosila je veliku crnu tote torbu Icare, model modne kuće Saint Laurent prošivenog dizajna i ukrašenu velikim metalnim slovima YSL, logom francuske kuće. Zanimljive su i cipele izrađene od isprepletene crne kože sa zaobljenim vrhom i visokom potpeticom.

Branka Krstulović u trapericama i visokim potpeticama - 3 Foto: Mario Poje