Princ Louis 23. travnja slavi šesti rođendan, a tim povodom britanska kraljevska obitelj na društvenim mrežama podijelila je novu fotografiju malog slavljenika koju je snimila njegova mama Catherine Middleton.

Galerija

Sretan šesti rođendan, prinče Louis. Hvala vam na svim lijepim željama danas, piše uz fotografiju na kojoj je princ Louis širokog osmijeha pozirao svojoj mami Catherine Middleton. Odjeven u kariranu košuljicu, dječak leži na dekici na travi i smije se u kameru.

Louis je sada već porastao, a mnogi su primijetili da jako nalikuje svom starijem bratu, desetogodišnjem princu Georgeu.

Osim što već tradicionalno sama fotografija svoju djecu za njihove rođendane, Catherine Middleton radi im i rođendanske torte. Kako prenose britanski mediji, princeza od Walesa i ove je godine svom najmlađem djetetu napravila tortu za rođendan, unatoč teškoj dijagnozi koju je otkrila u video poruci objavljenoj u ožujku, kada je rekla da boluje od raka.

"Morala sam trima malim ljudima reći ono što nijedno dijete ne bi smjelo čuti"

Volim raditi torte. Postalo je pomalo tradicija da ostajem budna do ponoći s ogromnim količinama smjese za kolače i glazure, i uvijek napravim previše. Ali volim to, kazala je Catherine Middleton još 2019. u emisiji A Berry Royal Christmas.

Princ Louis najmlađe je dijete Catherine Middleton i princa Williama - 1 Foto: Profimedia

Ma, sreće male! Divna gesta princeze Charlotte prema mlađem bratu Louisu

Princ Louis: Nove fotografije najnestašnijeg člana kraljevske obitelji