Princ Louis 23. travnja slavi šesti rođendan, a tim povodom britanska kraljevska obitelj na društvenim mrežama podijelila je novu fotografiju malog slavljenika koju je snimila njegova mama Catherine Middleton.

Galerija Princ Louis najmlađe je dijete Catherine Middleton i princa Williama - 6 Nova fotografija princa Louisa koju je snimila Catherine Middleton Princ Louis najmlađe je dijete Catherine Middleton i princa Williama - 5 +2 Princ Louis najmlađe je dijete Catherine Middleton i princa Williama

Sretan šesti rođendan, prinče Louis. Hvala vam na svim lijepim željama danas, piše uz fotografiju na kojoj je princ Louis širokog osmijeha pozirao svojoj mami Catherine Middleton. Odjeven u kariranu košuljicu, dječak leži na dekici na travi i smije se u kameru.

Louis je sada već porastao, a mnogi su primijetili da jako nalikuje svom starijem bratu, desetogodišnjem princu Georgeu.

Osim što već tradicionalno sama fotografija svoju djecu za njihove rođendane, Catherine Middleton radi im i rođendanske torte. Kako prenose britanski mediji, princeza od Walesa i ove je godine svom najmlađem djetetu napravila tortu za rođendan, unatoč teškoj dijagnozi koju je otkrila u video poruci objavljenoj u ožujku, kada je rekla da boluje od raka.

Catherine Middleton s obitelji "Morala sam trima malim ljudima reći ono što nijedno dijete ne bi smjelo čuti"

Volim raditi torte. Postalo je pomalo tradicija da ostajem budna do ponoći s ogromnim količinama smjese za kolače i glazure, i uvijek napravim previše. Ali volim to, kazala je Catherine Middleton još 2019. u emisiji A Berry Royal Christmas.

Princ Louis najmlađe je dijete Catherine Middleton i princa Williama - 1 Princ Louis najmlađe je dijete Catherine Middleton i princa Williama (Foto: Profimedia)

Ma, sreće male! Divna gesta princeze Charlotte prema mlađem bratu Louisu Princ Louis i princeza Charlotte - 1 Princ Louis i princeza Charlotte - 3 Princ Louis i princeza Charlotte - 4 +2 Princ Louis i princeza Charlotte - 5

Princ Louis: Nove fotografije najnestašnijeg člana kraljevske obitelji Princ Louis slavi peti rođendan Princ Louis vozi se na tačkama Portret princa Louisa za 5. rođendan +0 Džemper Lallie London, 85,95 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju