Svi istaknuti članovi britanske kraljevske obitelji okupili su se na tradicionalnoj misi u Westminsterskoj opatiji održanoj povodom Dana Commonwealtha.

Galerija


Ove godine obilježava se 70. godišnjica modernog Commonwealtha koji uključuje 53 države i više od 2 milijarde ljudi. U čast kraljice Elizabete II., Meghan Markle za svoje je vjenčanje osmislila veo na kojem su ručno izvezeni cvjetovi iz svake od 53 zemlje Commonwealtha.
Catherine, William, Harry, Meghan i Charles na misi povodom Dana Commonwealtha Foto: Getty Images

S obzirom na to da sam sada dio kraljevske obitelji, bilo mi je važno da to uključim u vjenčanje. Harry je bio iznenađen i oduševljen velom, a mislim da su i ostali članovi obitelji imali sličnu reakciju. Vjerujem da im je važno da shvaćamo našu ulogu u Commonwealthu i nastavit ćemo raditi na njegovu jačanju, kazala je Meghan nakon vjenčanja.

Catherine vs. Meghan: Koja se snaha bolje odjenula za primanje u čast svekra?

Catherine Middleton: Cipele zbog kojih vojvotkinji više neće govoriti da je "staromodna"

Vojvotkinja od Sussexa na misu je stigla u kombinaciji s potpisom britanske dizajnerice Victorije Beckham, ali njezino izdanje u potpunosti je zasjenio – šešir. Korisnici društvenih mreža u šali su komentirali da zbog njega Meghan ovaj put izgleda kao medicinska sestra, a prije samo nekoliko tjedana dobila je "titulu" doktorice zahvaljujući svom bijelom izdanju.

Kada su u pitanju komentari, ništa bolje nije prošao ni modni dodatak Catherine Middleton. Crveni kaput i haljinu Catherine Walker vojvotkinja od Cambridgea nadopunila je crvenim šeširom koji je gotovo sve asocirao na kuhinjsko posuđe poput tanjura i tave.

Šeširi su nezaobilazan dio modne tradicije britanskog visokog društva, ali izgleda da u ostatku svijeta ipak ne izazivaju oduševljenje, nego su uvijek dobar materijal za zezanciju.

Meghan je zbog šešira mnogima izgledala kao medicinska sestra Foto: Getty Images