Svi istaknuti članovi britanske kraljevske obitelji okupili su se na tradicionalnoj misi u Westminsterskoj opatiji održanoj povodom Dana Commonwealtha.

Galerija Catherine Middleton i Meghan Markle Catherine, William, Harry, Meghan i Charles na misi povodom Dana Commonwealtha Meghan je zbog šešira mnogima izgledala kao medicinska sestra +2 Šešir Catherine Middleton većinu asocira na kuhinjsko posuđe
Ove godine obilježava se 70. godišnjica modernog Commonwealtha koji uključuje 53 države i više od 2 milijarde ljudi. U čast kraljice Elizabete II., Meghan Markle za svoje je vjenčanje osmislila veo na kojem su ručno izvezeni cvjetovi iz svake od 53 zemlje Commonwealtha.
Catherine, William, Harry, Meghan i Charles na misi povodom Dana Commonwealtha Catherine, William, Harry, Meghan i Charles na misi povodom Dana Commonwealtha (Foto: Getty Images)
S obzirom na to da sam sada dio kraljevske obitelji, bilo mi je važno da to uključim u vjenčanje. Harry je bio iznenađen i oduševljen velom, a mislim da su i ostali članovi obitelji imali sličnu reakciju. Vjerujem da im je važno da shvaćamo našu ulogu u Commonwealthu i nastavit ćemo raditi na njegovu jačanju, kazala je Meghan nakon vjenčanja.

Catherine Middleton i Meghan Markle Catherine vs. Meghan: Koja se snaha bolje odjenula za primanje u čast svekra?

Catherine Middleton Catherine Middleton: Cipele zbog kojih vojvotkinji više neće govoriti da je "staromodna"

Vojvotkinja od Sussexa na misu je stigla u kombinaciji s potpisom britanske dizajnerice Victorije Beckham, ali njezino izdanje u potpunosti je zasjenio – šešir. Korisnici društvenih mreža u šali su komentirali da zbog njega Meghan ovaj put izgleda kao medicinska sestra, a prije samo nekoliko tjedana dobila je "titulu" doktorice zahvaljujući svom bijelom izdanju.

Šeširi vojvotkinja su...

glasova:

Kada su u pitanju komentari, ništa bolje nije prošao ni modni dodatak Catherine Middleton. Crveni kaput i haljinu Catherine Walker vojvotkinja od Cambridgea nadopunila je crvenim šeširom koji je gotovo sve asocirao na kuhinjsko posuđe poput tanjura i tave.

Šeširi su nezaobilazan dio modne tradicije britanskog visokog društva, ali izgleda da u ostatku svijeta ipak ne izazivaju oduševljenje, nego su uvijek dobar materijal za zezanciju.
Meghan je zbog šešira mnogima izgledala kao medicinska sestra Meghan je zbog šešira mnogima izgledala kao medicinska sestra (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju