Jeste li čuli za sprejeve za jastuk? Riječ je o proizvodima sastavljenima od prirodnih sastojaka ugodna mirisa koje se raspršuju na površinu jastuka prije spavanja kako bi vam pomogli da se opustite i zaspite.

Među mamama u posljednje je vrijeme osobito popularan sprej za bebe po imenu The Very Hungry Caterpillar (Vrlo gladna gusjenica) koji je dobio ime prema istoimenoj knjizi za djecu Eric Carlea, a koja mališane uljuljkava u san te im pomaže da spavaju mirno tijekom cijele noći.

Trebate samo nanijeti nešto spreja na dječji jastučić prije počinka i pustiti svoju bebu da se smiri. U tome će mu pomoći i nježna kombinacija mirisa sicilijanske lavande, ylang-ylanga, jasmina, jantara i mandarine.

Greške roditelja zbog kojih beba ne može spavati

Sprej britanskog brenda Bloom and Blossom napravljen je od 98 posto prirodnih sastojaka te je pogodan i za korištenje kod novorođenčadi. Nije testiran na životinjama, a prodavao se u internetskoj trgovini Liberty London po cijeni od 94 kune za limenku od 75 mililitara. Nažalost, trenutačno su rasprodane sve zalihe.

Sprej za jastuk The Very Hungry Caterpillar Foto: www.libertylondon.com