Danijelu Martinović u javnosti najčešće viđamo u elegantnim kombinacijama. Na koncertima i nastupima vjerna je lijepim haljinama te sofisticiranim odjevnim komadima i zato je pravo iznenađenje vidjeti je u ležernom izdanju.

Upravo je jedno takvo pokazala na svojem službenom profilu na Instagramu. Pozirala je na terasi uz predivan pogled na okolicu i dvostruku dugu, koja ju je i inspirirala za novu objavu na društvenoj mreži.

Preda mnom… ah… neka se svaka stvar prelijeva duginim bojama, citirala je Danijela francuskog književnika Andréa Gidea.

Lijepa Splićanka bila je odjevena u traperice visokog struka s rašivenim rubovima i poderanim detaljima, koje je kombinirala s običnom majicom kratkih rukava u sivoj boji. Kosu je ukrasila maramom i opušteno izdanje nadopunila okruglim naušnicama i statement narukvicom.

Danijela je za sebe odabrala traperice širokog kroja s predimenzioniranim nogavicama, bez sumnje najudobniji model najpopularnijih ženskih hlača.

Među ženama se i dalje često vodi rasprava o tome koji je model traperica najbolji. Uski modeli skinny kroja godinama nisu imali konkurenciju i prevladavali su u street style kombinacijama, ali u posljednje vrijeme vidljivo je kako se žene sve više okreću širim modelima.

Dame koje ne odustaju od skinny modela tvrde da oni ljepše pristaju i laskaju figuri za razliku od širokih modela, koji je očekivano proširuju. Međutim, s obzirom na to koliko su udobniji od skinny traperica, nije čudno to što su upravo širi modeli korak po korak postali prvi izbor mnogih žena.