Sami Hayek, brat glumice Salme Hayek, otvorio je izložbu imena Frequency u Christie'su na Beverly Hillsu. Među zvijezdama koje su mu došle pružiti podršku na otvorenju bila je i glumica Demi Moore.

Galerija

Glumica je izgledala uistinu elegantno odjevena u crnu haljinu napravljenu od rebrastog pletiva. Haljina ima duge, na dnu stegnute rukave i povišeni ovratnik, a glumica ju je ukrasila zlatnim brošem s motivom oka.

Uz elegatnu haljinu midi dužine koja se blago širi u donjem dijelu, nosila je jednako elegantne crne salonke, nepogrešive cipele koje pobjeđuju sve trendove.

Elegantno izdanje Demi Moore Foto: Profimedia

No, najveća zvijezda kombinacije definitivno je bila efektna torbica koja je rad modne kuće Schiaparelli.

Torbica modne kuće Schiaparelli bila je glavna zvijezda izdanja Foto: Profimedia

Torba je bila dio kolekcije modne kuće za jesen/zimu 2021. godine, a spada u kategoriju modnih dodataka koji svaku kombinaciju podižu na višu razinu. Uz torbicu poput ove čak i najjednostavnija izdanja mogu se istaknuti u gomili.

Torba modne kuće Schiaparelli Foto: Internetska stranica proizvođača

Naime, prednji dio crne torbice napravljene od teleće kože ukrašen je mjedenim pozlaćenim detaljima u obliku očiju, nosa i usana, dok su na stražnjem dijelu samo oči. Torbica s licem ima kratku kožnu ručku za nošenje u ruci, kao i dugi pozlaćeni lanac, a prodaje se za 6900 eura.

Nije Gucci, nije Prada, ali ova kultna torba oduševila je i na zagrebačkim ulicama

10 dizajnerskih torbi koje koštaju od 135 do 299 eura

Ako vas zanimaju tri brenda koja po mišljenju stilista Marka Grubnića imaju bezvremenske torbe i koji nikada ne izlaze iz mode, pogledajte epizodu videoserijala Dreskod u nastavku: